>Count your Blessings

>

En paar weken geleden begon ik voortvarend aan het opknappen van een oude bruine seventies lamp. Dat ging niet zo soepel als gehoopt, maar dit weekend hebben we de lamp eindelijk af kunnen maken. Hij brandt en ik ben zo blij met de kleuren die we hebben gekozen! Later deze week zal ik wat betere plaatjes laten zien.
Verder werd ik deze week erg blij van leuke kringloopvondsten (een geweldige camera, retro gordijnstof en een mooie deken), van een gezellige lunch met een vriendin, een gezellig feestje en van plannen maken voor de keuken en de woonkamer samen met mijn lief T. Laat de nieuwe week maar beginnen!

A few weeks ago I started very energetic with painting a tired old brown seventies lamp. That didn’t go as smoothly as hoped, but this weekend we’ve finally finished the project. It works and I am so happy with the colors we choose! Later this week I will blog some better pictures of the result.
This week some great thriftfinds made me happy (a great camera, retro curtainfabric and a great blanket), as well as a nice lunch with a friend, an entertaining party and making plans for our kitchen and living room with my love T. I can’t wait to start a new week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.