>Count your Blessings

>

Weer een fijne week en vooral een fijn weekend achter de rug. Gisteren ging ik met Anki en Mus naar Tilburg, we bezochten Les Affaires Jolies, een eendaags mini-warenhuis georganiseerd door kledingzaak Guten Appetit. Ik kocht er onder andere een driehoeken-broche van .Sanne en een porseleinen radijsjes-broche van de getalenteerde Kim Welling. We eindigden de dag met supermarktsushi. Omdat allebei onze mannen de hort op waren en dat vraagt om een feestmaal.
Verder kocht ik weer een camera bij de kringloop. Weer een camera Iris? Yep. De Kodak Brownie Junior was maar 4,50 en dat kon ik niet weerstaan. Ook al weet ik niet eens hoe hij open moet en of er 120mm film in kan. Het is een kunstwerk op zich.

Anki begon met het tellen van haar zegeningen en ook Debora doet mee. 
Another fine week and especially a nice weekend. Yesterday I went to Tilburg with Anki and Mus, we visited Les Affaires Jolies, a one day mini compartment store organized by clothing store Guten Appetit. I bought, amongst other things, a textile brooch by .Sanne and a porcelain brooch with radishes by the talented Kim Welling. We ended the day with supermarket-sushi, because both our men were out and about and that calls for something special. 
And I bought another camera at a thrift store. Another camera Iris? Yep. The Kodak Brownie Junior was only 4,50 and I couldn’t resist. Even though I don’t know how to open it and whether it works on 120mm roles. It is a work of art.

Anki started counting her blessings and Debora joined in. 
1 comment
  1. >wat een mooie spulletjes! Ik denk dat ik ook maar 'ns een dagje naar Tilburg moet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.