>Count your Blessings

>Deze week kwam mijn moeder eten en scheen de zon zodat we buiten konden zitten. Zaterdag zwaaide ik mijn T. uit op vakantie, ging naar mijn opa, zag wat kringlopen van binnen en schoof vervolgens aan bij een heerlijke barbecue met mijn zusje bij mijn ouders. Vandaag ging ik met Wendel naar een rommelmarkt, kletsen we nog een hele tijd en ik eindigde op de bank, met mijn voet omhoog (ik ben gister in opa’s tuin vermoedelijk gestoken door een eng beest, mijn enkel werd twee keer zo dik!).  This week my mom stayed for dinner and the sun was shining so we were able to sit outside. Saturday I waved my T. goodbye on his holiday, went to grandpa, saw some thrift-stores from the inside and stayed for a lovely barbecue with my parents and sister. Today I went to a flea-market with Wendel, we chatted for quite a while afterwards and later today I ended up on the couch, with my foot upwards (I think some creepy beast bit me, my ankle has swollen twice it’s size!).


Anki started counting her blessings. AnneArnikaBelindaDeboraEstherFrederiekeFroukjeJudithLeontienMaartjeMaartjeMarie-Lu, MariëlleMaritMartineMaureenMireille and Tabitha joined in. Today we also welcome Aukje, EstherJolanda, Marlous and Suus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.