>Give away!

>

Het is zover, enigheid bestaat een jaar en ik heb kadoos te geef! Afgelopen week heb ik gezwoegd achter mijn naaimachine en heb ik twee kussens gemaakt. Ik ben geen vakkundig naaister (denk bijvoorbeeld aan een te kleine rits in het eerste kussen) maar hopelijk vallen ze toch in de smaak.
Hoe doe je mee: laat een berichtje achter en geef aan welk kussen je het leukst vindt. Je hoeft geen volger te zijn en je hoeft niet in Nederland te wonen, iedereen mag meedoen. Je kunt een reactie achterlaten tot en met woensdag 5 oktober: een dag later maak ik de winnaar bekend.

It is time, the enigheid-blog is one year old and I’ve got gifts for you! Last week I’ve been slaving away behind the sewing machine and I have made two cushions. I am no skilled seamstress (cushion no. 1’s zipper is too small for example) but hopefully you’ll like them anyway.
How to join in on the fun: leave a comment below and state which of the cushions you like best. You don’t have to be a follower and you don’t have to live in the Netherlands, everyone can participate. You can leave a reaction untill wednesday the 5th of October: I’ll announce the winner a day later.

1 comment
  1. >oeh dit is leuk! Ik doe heel erg graag mee voor nummer twee, die is echt geweldig!
    En gefeliciteerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.