Blessed

Vandaag is onze laatste vakantiedag en we hebben weer een fijne week achter de rug. We hebben buiten kunnen schilderen, hebben bouwgerei gehaald, kleine klussen kunnen doen, gewinkeld, zijn lekker uit eten geweest en ik zag dat het kussen dat ik weggaf een mooi huis heeft gevonden bij Maud.
Gisteren gingen we naar de Dutch Design Week in Eindhoven. Er was zoveel te zien dat we maar een klein deel van alle locaties hebben bezocht, maar we kwamen enorm geïnspireerd thuis. Hierboven foto’s genomen bij Piet Hein Eek. Ik heb een heel rolletje vol geschoten op de diverse plekken en ben benieuwd wat ik allemaal op de foto’s heb weten te vangen.

Today is the last day of our autumn-holiday and we’ve had another lovely week. We were able to paint some outside, went to get building-stuff, did some small chores, went shopping, went out for dinner and I saw that the pillow I gave away found a nice home at Maud‘s.
Yesterday we went to the Dutch Design Week in Eindhoven. There was so much to see that we’ve only visited a few locations, but we came home inspired. Above some pictures taken at Piet Hein Eek‘s. I’ve shot an entire filmrole yesterday and am curious to see what I’ve captured on the photo’s.


or more Count your Blessings-participants take a look at Anki’s blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.