DDW I

Het rolletje zat vast volgens de fotograaf of is verkeerd teruggedraaid. Het geeft een soort regenboogeffect, ik vind het wel iets hebben.
Hierboven foto’s genomen in het Klokgebouw, waar ontzettend veel designers hun werk presenteerden. Linksboven de stoelen uit de serie The Happy Misfits: Eames Family, van Rutger de Regt. Rechtsboven mijn T. aan een broodje gegrilde kip. Linksonder een werk van de tentoonstelling Pekka: Contemporary illustration of Finland, from the land of booze and blondes (de kunstenaar heb ik niet kunnen achterhalen) en rechtsonder ‘I like it, what is it?’-lampen van Annebet Philips.
The role was stuck or wasn’t rewinded properly, according to the photographer. It gives a strange rainbow over my pictures and I quite like it.
I took the pictures above in the Klokgebouw, where a lot of designers presented their work. On the top left you see chairs from the The Happy Misfits: Eames Family-series, by Rutger de Regt. On the top right my T. eating a grilled chicken sandwich. On the lower left a work of art from the exposition Pekka: Contemporary illustration of Finland, from the land of booze and blondes (I wasn’t able to find out who the artist is) and on the lower right ‘I like it, what is it?’-lamps by Annebet Philips.
Zowel in het Klokgebouw als daar buiten was van alles te zien. De prachtige stoel links stond op de stand van Studio WM., de geitekop (denk ik) hing in het wild en de tegelpiramide vonden we op Strijp-T, in een ruimte waar onder andere Terratorium mooie tegels liet zien.
Both in the Klokgebouw and outside we saw beautiful things. The gorgeous chair on the left stood in the Studio WM.-stand, the goat head (or so I think) was hanging in the wild and the pyramid of tiles we found at Strijp-T, in a room where Terratorium showed their ceramic tiles.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.