Lomo-saturday

Het duurde een eeuwigheid voordat dit zwart-witrolletje vol was. Het is namelijk alweer een hele tijd geleden dat ik met Anki bij Yvonne op bezoek ging in België. Ik ben nog steeds onder de indruk van de ruimte en de sfeer in haar huis. Vandaag spraken we toevallig weer af met z’n drieën en het was weer zo gezellig!

It took ages before this black and white role was filled. It is quite a while ago that Anki and I went to visit Yvonne in Belgium. I am stilled baffled by the size and atmosphere of her home. Today the three of us happened to meet again, and once again we had a great time!


For more Lomo-saturday take a look at the blogs of initiator Anki, Casper, Mireille, Marrit, Nikki, Judith, Marcia, Sacha and Nine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.