Lomo-saturday

Een paar weken geleden, op een dag dat donderwolken zich boven ons samenpakten, zagen we langs de weg een troosteloos en verlaten huis. We stapten uit en namen een kijkje. De verlaten plek bleek een huis te zijn geweest van een familie met kleine kinderen, te zien aan de troep die was achtergebleven. Triest maar prachtig verval.

A few weeks ago, on a day thunder clouds gathered above us, we saw an abandoned and deserted house on the side of the road. We got out of the car and had a look around. We found that the desolated place used to be a house to a family with small children, as the rubbish that was left behind showed. Sad but beautiful decay.

For more Lomo-saturday take a look at the blogs of initiator Anki, Casper, Mireille, Marrit, Nikki, Judith, Marcia, Sacha and Nine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.