Lomo-saturday: Flavourites

Vorige week bezocht ik Flavourites Live. Fijn om echt het assortiment van diverse webshops te bekijken en de producten te kunnen oppakken en voelen. Ik ontmoette er veel inspirerende bloggers en niet-bloggers (hi Philomeen! ;)) en werd bijna duizelig van de mooie spullen op zoveel stands. Een van de mooiste winkeltjes vond ik die van Studio de Winkel. Daar stond zoveel gaafs, dat het niet op één foto paste.

Last week I visited Flavourites Live. Nice to really browse through the assortment of products of an array of webshops and to be able to pick up and feel the products. I’ve met a lot of inspiring bloggers and non-bloggers (hi Philomeen! ;)) and felt dizzy seeing all the pretty stuff on so many different stands. One of the prettiest stores was that of Studio de Winkel. They displayed so much niceness, that it didn’t fit on one picture.


For more Lomo-saturday take a look at the blogs of initiator Anki, Casper, Mireille, Marrit, Nikki, Judith, Marcia, Sacha and Nine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.