Lomo-saturday

Een paar weken geleden was ik met Anki bij Belle Bazaar, een leuke markt vol mooie spullen in theater De Nieuwe Vorst, Tilburg. De volgende editie is op 17 december. Bovenstaande stand is van Noortje, haar knuffels en ander leuks zijn ook te koop in haar online winkel Discodip.
De foto’s zijn genomen met mijn Nikon FG-20 en een over-de-datum-rolletje.

A few weeks ago Anki and I went to Belle Bazaar, a fun market filled with pretty products in theatre De Nieuwe Vorst, Tilburg. The next edition is on the 17th of December. The stand seen above is by Noortje, she sells her stuffed animals and other great things at her online store Discodip.
The pictures are taken with my Nikon FG-20 and an expired film role.
or more Lomo-saturday take a look at the blogs of initiator Anki, Casper, Mireille, Marrit, Nikki, Judith, Marcia, Sacha and Nine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.