Lief

Na mijn verjaardag werd ik verrast door zoveel lieve dingen in de brievenbus: kaarten en zelfs pakketjes. Van Maartje kreeg ik een dikke envelop met verschillende kaarten, stickers, mooie zakjes en een prachtig notitieboekje. Maartje weet precies wat ik leuk vind: we houden van dezelfde dingen. En van Daan kreeg ik mijn eigen stempel. Met naam en mijn driehoeken. Zo mooi gedaan.

After my birthday I was surprised by so much sweet mail: cards and even packages. Maartje gave me a fat envelope with different cards, stickers, follicles and a beautiful notebook. Maartje knows exactly what I like, we love the same things. And Daan got me my own stamp. With my name and my triangles. I love the way she did this.

Deze week kreeg ik mijn eigen Mister Moustache, een cadeau van Noortje. De Mister Moustache-snijplank kocht ik een tijd geleden al en ik had spijt dat ik de knuffel niet ook had gekocht. Maar nu staat hij toch trots op mijn bank!

Sjonge, wat ben ik onder de indruk van al dat liefs.

This week I got my own Mister Moustache, a present by Noortje. The Mister Moustache-cutting board I bought with her a while ago and I regretted not buying the stuffed toy. But now I have him proud on my couch!


I am so impressed with al this sweetness.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.