You are here

Een paar weken geleden ging ik met Wendel naar Eindhoven en we wilden concept-store You are here niet overslaan. Gaaf concept, geweldige pashokjes en prachtige koopwaar: zoveel inspiratie op een paar vierkante meter.

A few weeks ago Wendel and I went to Eindhoven and we didn’t want to skip concept-store You are here. Great concept, pretty fitting rooms and amazing merchandise: so much inspiration on a few square meters.

 

10 comments
 1. Die foto’s zijn mooi geworden zeg. Ik vind vooral de bovenste echt prachtig met die grote ‘kras’ erdoor.

 2. Eindhoven….ik was er voor het eerst tijdens DDW afgelopen jaar en ik ga, zeker weten, dit jaar weer! Wat een leuke sfeer daar 🙂

 3. Jaaa, ik ben ook fan!

 4. Hey Iris, wat lief dat je er naar vraagt, het is een beetje pittig hier helaas. Jij ook nog een heel goed & inspirerend 2012 gewenst (lak-aan-hoe-lang-het-mag-regels 🙂 ) Wat is het mooi geworden hier!
  Ha wat een geweldige spreuk 🙂

 5. Hai! Je site ziet er goed uit. Professioneel! Je links werkten trouwens niet (behalve ontwerpduo, die zijn idd ook erg mooi), maar ik ben ook wel erg benieuwd naar die andere links!

 6. Ziet er leuk uit. Your are here had kort geleden ook een pop-up store in Amsterdam. Maar voordat ik langs kon gaan was ie al weer weg… not here dus. Grrrrr! Moet ik tóch een keertje naar Eindhoven toe.

 7. die eerste foto
  zo’n fijne!
  die ik sla ik op
  in mijn privé mapje
  als dat mag
  goed?

  1. Ja natuurlijk mag dat, ik vind het een eer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.