15 comments
 1. Bizar zeg.
  Wat mooi dat kleurverschil.
  Is dit ook een oud rolletje?

  1. Nee, deze volgens mij niet. Apart hรจ?

 2. Hai Iris, ik heb je met liefde een Liebster blog Award gegeven voor nog meer volgers van je mooie nieuwe blog! http://metmelkensuiker.blogspot.com/2012/01/bloginspiratie-liebster-blog-award.html
  Carla

  1. Wat lief Carla!

 3. Mooie fotos, dat kleurverschil is mooi. Is dit van 1 rolletje of 2 verschillende ?

  1. Van 1 rolletje: geen idee waar het verschil in zit.

 4. Ik dacht even dat het niet helemaal goed ging met jullie verbouwing… ๐Ÿ˜‰

 5. Ik ben gek op zulke plekken. Je hebt ook een website, abandonedplaces.com (volgens mij val ik nu in herhaling, maar ach ;-)), met allerlei vervallen locaties, prachtig gefotografeerd. Zaten er nog goede bouwmaterialen in die je er op tijd uit kon slopen? ๐Ÿ˜‰

  1. Ik kende de site wel, maar van lang geleden. Echt vet! En nee, ik heb genoeg zooi in huis, ben niet in de containers gedoken. ๐Ÿ˜‰

 6. He, gooien ze die school helemaal plat? Daar had ik geen idee van! Was toch best een mooi, tamelijk oud gebouw, of niet? En ik maar denken dat ze in DB tegenwoordig alles tot monument bombarderen! ๐Ÿ˜‰

 7. Oh wat zonde eigenlijk, best een mooi gebouw (tenminste ik kan me voorstellen dat het mooi was) om ‘iets’ mee te doen. Wonen bijvoorbeeld. Zou er graag even rondstruinen voor een paar mooie plankjes ๐Ÿ˜‰

 8. Jeetje, is die school al platgegooid…ik hoop dat ik ons mooie straatje straks nog herken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.