Scheepsrecht

Driemaal is scheepsrecht. Ik kreeg namelijk drie keer een digitale Liebster-award. Van Met Melk & Suiker (een blog met veel inspirerend interieurdesign en tegelijkertijd een mooie kijk in het gezinsleven: supercombinatie), van Knoopjes (een blog met veel kleur, mooie foto’s en handgemaakt moois, ze heeft een blogbreak en ik mis haar in mijn leeslijst) en van Rock that Horse (een blog dat bij elk bezoek weer verrast, door mooi grafisch design en de gave om het dagelijkse prachtig in beeld te brengen).

Foto via Knoopjes

Ik vind het moeilijk, kiezen tussen al het moois op blogs. Elk blog dat ik regelmatig bezoek heeft zijn eigen kracht. Hoe kan ik uit al die lieve en creatieve bloggers nou een keuze maken? De blogaward waart al even online rond, dus een aantal bloggers heeft al een nominatie gehad. Of de hoeveelheid volgers is niet bekend (een criterium om het award te krijgen, is namelijk dat een blog minder dan 200 followers heeft). En al met al is het gelukt een lijstje te maken:

Eye-Snacks > haar kunst en blik op de wereld werken inspirerend

Cat hair in my eye > fijn om mee te gluren met een kunstzinnige blogger, met standplaats Berlijn

Celinda.ceramics > mooi grafisch werk en mooi in beeld gebracht

Today Illustrated > een talentvolle illustratrice, die een mooi kleine kijkjes in haar leven geeft

Groeien > Froukje is een vriendin die een eind van me vandaan woont: geweldig om via blogs in elkaars leven te kijken. En ze raakt me, met haar observaties en woorden

Doorgeven van de award mag, maar hoeft niet!
From three of my favorite blogs, I received a digital award. I am so honored! I choose five of my favorite Dutch blogs that didn’t have the award yet, with less than 200 followers. You can see my list above!

17 comments
 1. Dank voor de leuke en mooie blogtips!
  En hoera voor jouw blog #fan!

 2. wat een lief compliment! dank je wel ๐Ÿ™‚ โ™ฅ

 3. Drie dubbel en dik verdiend!!!

 4. Gefeliciteerd! Ik kreeg er ook twee….โ™ฅ

 5. Wauw! 3 keer is inderdaad scheepsrecht. Leuk!
  En bedankt! Wat lief.

 6. goh,die nieuwsgierighied is niet verkeerd ๐Ÿ™‚
  Iris proficiat met je blog award, ze hebben een goede uitgekozen!
  En ontzettend lief dat je ‘m aan me doorgeeft! Wat een eer dat je mijn blog zo inspirerend vind !

 7. Dank voor al jullie lieve woorden! <3

 8. รจn leuke nieuwe blogs..:-)

 9. 3 keer, wauw! Wel leuk dat je’m doorgeeft en 5 leuke blogs benoemd. Vind ze allemaal super inspirerend. Dank je wel!

 10. He, ik heb weer enkele hele leuke blogs ontdekt zo!

 11. Gefeliciteerd met je award! En wat lief dat je hem aan mij doorgeeft! Heel erg bedankt en grappig om jou omschrijving te lezen ๐Ÿ™‚

 12. Hiephiep! En… leuke nieuwe tips ๐Ÿ™‚

 13. Tja met 3 awards dan moet je wel! ๐Ÿ˜‰ Dank voor je lieve woorden! <3
  xoxoxo

 14. Voor jou van mij, nog een award ๐Ÿ˜‰

  1. Sjonge, nogal een? Dank!!

 15. Hoi Iris, ik had het nog niet gezien maar ontzettend leuk! Helemaal blij!
  Bedankt he. En wat ziet je nieuwe blog er mooi uit!! Luchtig, stijlvol en stoer.
  Fijn weekend! Celinda

 16. Dik verdiend natuurlijk! Het is dat ik wist dat jij er al meerdere in ontvangst hebt mogen nemen, anders had ik je zeker op mijn lijstje gezet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.