7 comments
 1. hej hej,
  alles is nog helemaal in perfecte staat, er mist enkel een oogje om een draagband aan vast te klikken, maar ach. En hij is al 30 jaar oud! Maargoed, deze schijnt ook een van de beste nikons te zijn (mijn vader las een interview met een nikon-maker en die zei dat hij nog nooit een FM had hoeven maken), dus ik weet niet hoe het met die van jou zit. Kan je anders niet even langs een goede camerawinkel en vragen of zij de lens er voorzichtig af willen halen en dan kan je ook zien of er nog wat gemaakt moet worden ofzo.

 2. Heb jij een lege wand in je rommel kamer???
  Bedankt voor je opbeurende woorden haha ik zal het nog een keer proberen x

 3. wauw mooie rommelkamer dan!

 4. Rommelkamer… daarvan droom ik! Maar een vrije muur? Dat zou niet zo gauw gebeuren in de mijne.
  Mooie uitzicht!

 5. Mooi behangetje voor een rommelkamer!

 6. zo he mooie rommelkamer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.