Grove

Af en toe moet je jezelf een kado geven. Een paar maanden geleden gunde ik mezelf een iPhone en ik kocht er een prachtig hoesje bij. Het hoesje is van bamboe en gemaakt door Grove. De afbeelding is Merman van Michael Hsiung. Of Freddy Mercury met staart, volgens Casper.

Once in a while you have to give yourself a present. A few months ago I bought myself an iPhone and I bought an amazing case to go with it. The case is made of bamboo by Grove. The picture is Merman by Michael Hsiung. Or Freddy Mercury with a tail, according to Casper.

8 comments
 1. haha, Freddy met staart 😉
  We een heel gave (foto ook)!

 2. Goed gedaan, ik ben ook voor cadeautjes voor jezelf! Ook al is het dan een Mercury incl. staart.

 3. Ja af en toe moet dat ook gewoon een cadeautje voor jezelf! Enne Casper heeft een punt… 🙂
  xoxox

 4. Cool!!!
  Ik geef ook vaak cadeautjes aan me zelf hihi!

 5. Hahaha…t is zo…
  die freddy
  kan ook alles hebben hè!
  Gave foto!

 6. Wat een leuk hoesje en de illustratie is super!

 7. mooi beeld heb je er van gemaakt zo!
  Ik wacht nog op de dag dat ik mezelf een Iphone gun (-:

 8. wow,wat mooi! Dat hoesje zal echt goed beschermen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.