11 comments
  1. Goh, mysterieus he. Ik zie ook weleens een schoen of handschoen of zo liggen, wie zou die nou kwijt zijn …ik zag ooit een kunstenares die allemaal gevonden handschoenen spaarde. Soms had ze zelfs na een tijdje weer een paar!

  2. ik moest meteen denken aan ‘were is wally’ of ‘find wally’ (ik weet niet meer precies hoe het heet). maar dat je dus overal dat poppetje met rood-wit getsreept mutsje moet zoeken op van die vol getekende pagina’s!

  3. Ach, een verloren sok/handschoen… altijd intrigerend.

  4. Dat mis je toch denk ik dan??

  5. Rood en groen is echt een krachtige combinatie op de foto, vorige week had je ook al zo’n mooie lomo in die kleursetting.

  6. ????????????? 🙂

  7. Wouw hier kan je echt een eigen verhaal bij verzinnen ^^

  8. luguberig zeg….
    stille getuigen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.