Muur

Ik veranderde de muur boven de kast op onze zolder weer eens. Ik hing een driehoekige lijst op die ik vond bij de kringloop en waar ik behang in deed van Cole and Son. Ernaast hangt de poster Wolf in the Woods van Zilverblauw. De zwaluwen vond ik bij Urban Outfitters, de hanger met diamanten kocht ik bij Celinda. en de koperen hanger maakte ik zelf.

I’ve changed the wall above the cabinet on our attic again. I’ve hung a triangle frame I’ve found at the thrift store and framed some Cole and Son wallpaper. Beside it I’ve put the Wolf in the Woods poster by Zilverblauw. The swallows I found at Urban Outfitters, the diamond-pendant is by Celinda. and the copper pendant I made myself.

20 comments
 1. Cool een driehoek, heb ik nog nooit gezien.

 2. Erg leuk Iris, goe gelukt!

 3. Ha die ENIG hanger sprong meteen in mijn oog (zeg je dat zo?), ik dacht hoe toepasselijk! Maar je hebt hem zelf gemaakt, nog leuker!!

 4. Mooi! Zo’n lijst zie je niet vaak, goeie vondst!

 5. Mooi! En idd mooie vondst. Maar ook met juiste oog gekeken. Denk dat velen er nog aan voorbij lopen.

 6. Leuk, zo’n ‘verander-wand’ en idd…hele goede vondst!!!

 7. Wat een leuke vondst die kader!

 8. Wat origineel zeg zo’n driehoekige lijst, goede vondst!

  Fijne dag..

 9. gaaf die lijst. ikwas pas in Antwerpen en toen zag ik die vogels bij de UO, ik moest meteen aan je denken 🙂

 10. Prachtig zeg! Ben dol op die vogels.

 11. love the birds and the bird

 12. I mean the bird and the poster

 13. This wallpaper is one of my favorite! It’s been a while since I think where to put this wallpaper somewhere in my house! But I have not yet found!

 14. Mooi,mooi heb je mooi gedaan met dat behang! Ik ga dit toch ook eens meer doen maar dan in mijn atelier 🙂

 15. Geweldige lijst heb je gevonden
  helemaal Iris weer!

 16. Heel mooi! Ik moet ook weer eens een beetje creatiever aan de slag in huis…

 17. Oh, ik ben groot fan van dat behang. Heb je het ook elders in huis?

  x Iris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.