16 comments
 1. Beetje fris & nat, maar wel hele mooie wolken met dit weer!

 2. Prachtige foto, jammer alleen dat dit dus de zomer van Nederland is en ik voorlopig nog even in NL vertoef.. Geef mij maar een frisse wind en zon!

 3. Het is een mooi plaatje, maar toch bah. Ik wil zon, en veel! En hoe het gaat, ik kan er eigenlijk geen woorden aan geven. De aarde blijft draaien en alles gaat door, dus ik tracht wat mee te doen, op een ander tempo dan normaal. Zoiets….

 4. hele mooie foto en het wordt vast een hele mooie nazomer
  en we maken er gewoon het beste van ๐Ÿ™‚

 5. MOOI! Ik duim stiekem al een paar dagen mijn duimen net zo blij als jouw lucht voor zon ๐Ÿ™‚

 6. Tja, zo ziet het er nog mooi uit ook ๐Ÿ™‚ Maar ik heb vakantie en wil lekker op mijn slippertjes lopen. Van ellende gaan we komende week wel werken (die week erna wordt het vast mooi weer) en dan plakken we daarna nog deze week eraan vast! Zomer in NL…jiehiaa!!

 7. Het is een prachtige foto, maar ik had toch liever een bloemenveld in de zon gezien…
  Hopen dat dat nog komt!

 8. haha, same here ๐Ÿ™‚

 9. ’t Is was hรจ? We moeten er maar een beetje aan wennen vrees ik. De warme periodes zitten op andere plekken in het jaar lijkt het wel. Maar wรฉl een mooie foto!

 10. Ziet er mooi uit! En, wel een voordeel dat het niet zo bloedheet is als je naar je werk moet. Maar, een beetje zon zou lekker zijn ๐Ÿ™‚

 11. Snik ja.. maar mooi, dat wel.

 12. ja,druppels overal..en ook koud vandaag.

 13. En toch vind ik het wel mooi. Het doet me altijd denken aan mijn kampeervakanties als kind. Laarzen en regenjas aan en bij het minste beetje zon het zwembad in ๐Ÿ˜‰

 14. Mooi! Laten we de schoonheid ervan inzien.

 15. hou veel van deze kleuren.

 16. Haha, ja jij maakt er wel weer wat moois van, hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.