Kadoos

A while ago I swapped one of my printed pictures with Emmel. She gave me a beautiful embroidered portrait of myself in return. And the envelop was packed with prettiness, amongst that a beautiful negative. Thanks again Emmel!

Een tijdje geleden ruilde ik een van mijn afgedrukte foto’s met Emmel. Ik kreeg er een geweldig geborduurd portret van mezelf voor terug. En de envelop zat bomvol moois, waaronder een prachtig negatief. Nogmaals dank Emmel!

17 comments
 1. Wauw, mooi! En bijzonder…

 2. Zo mooi dat borduurwerkje! Ben benieuwd waar het komt te hangen 🙂

 3. Dat heb je mooi ingekaderd! Mijn (of beter) jouw mandarijntje hangt ook te pronken ( kben super fier met een kunstwerk van je in huis)

 4. Mooi kunstwerk van Emmel! Heel gaaf!
  xoxox

 5. Prachtig, zo knap gemaakt!

 6. Dat is nog ‘ns leuk ruilen!

 7. Ah te gek jij hebt ook al zo,n mooi portret!!!
  (ik ben ook 1 van die geluksvogels!!)
  Deze vind ik ook echt top!!

 8. mooi verfijnd en lieve kleurtjes! Dat negatief ziet er lekker mysterieus uit ook.

 9. oh die is heel leuk en ruilen is geweldig!
  liefs

 10. Wow, prachtig! Dat is nog eens leuke post om door de brievenbus te zien verschijnen!

 11. Dat heb je echt mooi gefotografeerd met dat negatief! Toch best handig zo’n zolderwoonkamer, dan kom je nog eens op ideeën….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.