Winkelen

What best to do on the last days of my holiday? Shopping with my love. One of the presents I bought myself is a copy of New Dutch Photography Talent by Gup magazine (luckily I didn’t have to carry it myself). I bought it at Restored. How I love that store.

Wat is het beste dat je kunt doen tijdens je laatste vakantiedagen? Winkelen met mijn lief. Een van de kadoos die ik voor mezelf kocht was een exemplaar van New Dutch Photography Talent van Gup magazine (gelukkig werd ‘ie voor me gedragen). Ik kocht het bij Restored. Wat een pracht van een winkel.

7 comments
  1. En nog mooi ingepakt ook!

  2. zien! zien! zien! dat boek!

  3. He wat, heb je nog andere foto’s er staan behalve dat mega-grote ijsje??…….

  4. Gup is fijn! En iemand die je tas draagt ook want dat ijsje had ik ook niet overgeslagen! 🙂
    xoxox

  5. Klinkt als een geslaagd dagje in Amsterdam… en zo ziet het er ook uit!

  6. Fijn hè, vakantie 🙂 Wat een heerlijk ijsje!

  7. Wat een mooie foto’s zeg,van Normandië, ben benieuwd naar de rest. Gr. Mieke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.