Home Sweet Home

The wall on our attic has a few new frames. The embroidery is me, made by Emmel. The triangle poster is a gift wrap made by Leah Duncan for Betty and Dupree. The postcard by Jessica Nielsen with a girl in the rain, feels perfect for the wall with autumn on our doorstep. And one of my favourite shops Oxo Wonen will be closing in a few weeks. In their final sale, I bought this beautiful vase by Klaas Kuiken. What a sad reason for a sale though!

De muur op onze zolder heeft weer een paar nieuwe lijstjes hangen. Het borduurwerk ben ik, gemaakt door Emmel. De poster met driehoeken is cadeaupapier ontworpen door Leah Duncan voor Betty and Dupree. De kaart gemaakt door Jessica Nielsen met een meisje in de regen vind ik perfect voor aan de muur nu de herfst voor de deur staat. En een van mijn favoriete winkels Oxo Wonen gaat over een paar weken dicht. In hun laatste sale kocht ik deze prachtige vaas van Klaas Kuiken. Maar wat een rottige reden voor een uitverkoop.

17 comments
 1. Ach dat zo’n winkel dicht moet! Wel mazzel voor jou en de vaas ๐Ÿ™‚
  En dat werkje van Emmel is zo mooi!

 2. He, gaat de OXO weg? Nou, wat jammer! Ik was er pas geleden nog en toen viel me al op dat ze bijna geen ‘kleine dingetjes’ meer hadden, alleen grote meubelstukken, misschien ook wel daarom.
  Toen ik nog in Utrecht woonde (al weer een jaartje of acht geleden) was er daar ook nog een OXO, maar die ging toen op een gegeven moment ook al weg…
  Die driehoekige lijst is trouwens super mooi, kun je zoiets zomaar kopen of moet je dat echt op maat laten maken?

  1. Erg hรจ? Een gemis voor de stad! De lijst kocht ik bij de kringloop, ik weet het dus niet..

 3. o wat ben ik fier dat ik tussen al die andere mooie dingen mag hangen! Het meisje in de regen is echt lief

 4. Wat een prachtig hoekje zo. Mooi om bij te gaan zitten en gewoon even te kijken.

 5. Gave kast ook! Leuk om weer wat van je huis te zien!

 6. Ohw ohw die kast… HEBBUHHH… ๐Ÿ™‚

  … en wat een fijne muur!

 7. gave vaas en enorm leuk toch, dat borduurwerk!

 8. Heel mooi! Ik vind alles mooi, maar ben verliefd op je kast ๐Ÿ™‚

 9. Sieht gut aus! Mooie spulletjes ook!

 10. Je wandje ziet er weer mooi uit!

 11. Ik vind je kast ook erg mooi: ben gek op de jaren ’50

 12. prachtige bureau!
  home sweet home…
  โ™ฅ

 13. Ik voel me er helemaal thuis ๐Ÿ˜‰

 14. Jouw stijl…mooi! Prachtig bij elkaar gezocht/gehangen/gezet deze mooie spulletjes, ik hou ervan! Leuk om een kijkje in jouw huis te nemen ๐Ÿ™‚

 15. Mooi zo !!
  Kast is echt gaaf ook!!
  Ah ja he,die mooie borduurwerkjes van Emmel!! (oh yeah ik heb er ook 1)

 16. Love your blog so inspiring!! Congratulations

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.