Woonbeurs II

At the Woonbeurs (where we had a blast throwing confetti around), I really loved the house that magazine 101 Woonideeën decorated. It was filled with gorgeous colours, fun collections and pretty geometric patterns. The picture above shows the living room and on the last picture underneath, you see a kitchen-detail. The pretty vases on the left are made by Scholten and Baijings for Koninklijke Tichelaar, at the Gelderland-booth.

 

 

Wat ik erg gaaf vond op de Woonbeurs, was (naast het confetti strooien) het huis dat 101 Woonideeën heeft ingericht. Ze gebruikten prachtige kleuren, leuke verzamelingen en mooie geometrische patronen. Op de foto bovenaan zie je woonkamer en op de laatste foto hieronder een detail uit de keuken. Linksonder zie je vazen van Scholten and Baijings gemaakt voor Koninklijke Tichelaar, in de Gelderland-stand.

16 comments
 1. Mooie foto’s Iris! Dit huis was verreweg mijn favo!

 2. Wat een fantastische bank (die kleur!)! En die tafeltjes met de opstaande randen vind ik ook erg leuk!

 3. Bezoekje aan de WB zat er dit jaar niet in, maar gelukkig kan ik zo toch een beetje meekijken.
  Het 101 huis ziet er tof uit (de woonbladen huizen zijn altijd mijn favoriet) en ze zullen ongetwijfeld nog in de woonbladen zelf breed uitgemeten worden. Maar die confetti heb ik gemist 🙂 We hebben sinds gisteren wel een soort xl confetti muur, zo voelt het…

 4. Ha heerlijk om al jouw foto’s te zien!

 5. Oh, wat leuk! Die schalen van HAY staan hoog op m’n verlanglijstje!
  Binnenkort is het hier in België ook woonbeurs, ik kijk er al naar uit 🙂

 6. er waren wel 101 (ha ha) dingen in dat huis die ik zo zou willen hebben 🙂
  mooie foto’s weer 😉

 7. Super interieur, helemaal mijn ding!
  Mooie foto’s Iris

 8. Inderdaad, 101 stond toch echt wel op 1! Hele mooie foto’s weer!
  xoxox

 9. I like all the little lamps on the first picture.

 10. Ik zou zo in de eerste foto willen wonen! En dan de confetti van de tweede foto op de vloer, JA! Heel leuke foto die tweede!

 11. Wat maak je toch een prachtige foto’s, Iris. Mag ik bij je op cursus? Lekker huisstijltje ook! Heerlijk genieten.

 12. Wat een fijne blog dit! Jammer dat je geen facebook hebt daar volg ik altijd alles :). Ik ga hier in elk geval vaker snuffelen! 🙂

 13. Mooi vastgelegd! Helaas kon ik dit jaar geen moment vinden om zelf te komen, nu weer een jaar wachten 🙁
  xx Iris

 14. Wat een vrolijke foto’s! Leuk, om zo allemaal ideeën op te doen, lijkt mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.