19 comments
 1. Oh mooi zeg!! (volgens mij zijn mijn commentaren hier iedere keer hetzelfde… ik ben altijd weer verrast door je prachtige foto’s, maar ook dat zei ik al eerder…. ;-))

 2. Never ever in my life ga ik in ÊÊn van deze attracties, ben echt een sch*tluis wat dat betreft. Maar ik vind dat je er mooie foto’s van gemaakt hebt, dat dan weer wel…. ;P

 3. Wat leuk, op een paar honderd meter van ons “oude” huis! In het echt was/ben ik er niet graag, maar om zo naar te kijken is ’t wel mooi, die Bossche kermis 😉

  1. Ik ging er ook alleen heen om foto’s te maken en wat lekkers te kopen. 😉 @Judith Wat grappig, ik wist niet dat jij hier in de buurt hebt gewoond!

 4. Kijken naar gillende mensen 🙂 Die eerste foto is echt gaaf zo met de kerk er scherp op.

 5. Prachtig en reusachtig!!

 6. Kermis in z/w geeft dan direct weer een ander effect in plaats van al die schreeuwerige kleuren. Mooi! En je bent in Doel geweest. Hoe vond je het? Ik dacht laatst te horen dat je niet zo makkelijk het dorp mee in kon, maar dat gaat nog gewoon? Ben je ook in die grote villahuizen geweest?

 7. Geweldige foto’s zeg!
  Ik gruwel van kermis
  maar op de foto doet ie t altijd goed.

 8. Mooi!
  En grappig, ik heb beide attracties ‘gedaan’ 😉

 9. Jij kan zelfs van een lelijke, schreeuwende kermis iets moois maken, â™Ĩ it

 10. Wat een prachtige lomo’s! De kleuren zijn echt prachtig!

 11. How beautiful! I love pictures taken at a fair!!!

 12. wauw! sputnik sweetheart! gelezen?

 13. Leuke blog en mooie Foto’s! 🙂
  Ik heb een tijdje terug ook zart wit lomos genomen op de kermis en een beetje geexperimenteerd met de sluitertijden. Als de lens lang genoeg open staat krijg je soms hele mooie lichtstrepen. (hier zijn de foto’s te zien, mocht je geintereseerd zijn http://www.lomography.com/homes/ohpleasedontgo/albums/1835084-at-night)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.