Home Sweet Home

Pink seems to be my favorite colour lately. The planter seen above is by Lenneke Wispelwey and I am truly in love with it. I bought the little aloรซ at a small plant shop, in our city centre. The owner is an elderly lady and she still runs the shop every day. I saw some planters there which must’ve been there for decades. It makes my heart melt.

The cushions on our couch are handmade by me. The striped one is made from a HAY-towel quite a while ago but I don’t get tired of it. And I am also still in love with Mustache Harry from Discodip!

Ik ben nogal into roze de laatste tijd. De bloempot helemaal bovenaan is van Lenneke Wispelwey en ik ben daar echt verliefd. Het aloรซ-plantje kocht ik in een klein winkeltje hier in de stad. De eigenaresse is een oudere dame die elke dag in de winkel te vinden is. Ik zag er bloempotjes die er waarschijnlijk al decennia lang staan. Daarvan smelt ik.

De kussens op de bank heb ik gemaakt. Het gestreepte kussen maakte ik een tijd geleden van een HAY-theedoek, ik raak hem niet beu. En ik blijf ook fan van Mustache Harry van Discodip!

Kijk voor meer home sweet home bij Barbara.

18 comments
 1. Prachtige bloempot! Ik hou ook erg van de dingen die Lenneke Wispelwey maakt ๐Ÿ™‚

 2. Pas maar op met dat roze ๐Ÿ˜‰
  Ik kreeg dat ook zo’n 4 ร  5jaar geleden en het is er niet beter op geworden vermits mijn bijnaam ondertussen Miss Pink is.

 3. Het potje, de kussentjes, manier waarop je foto’s maakt – prachtig!

 4. Dat HAY DIY kussen blijft echt prachtig (alles wat je met die theedoek maakt trouwens)! En ik moet zeker ’n keer naar die planten dame. Ik hou zo van aloรซ en agaves en aanverwanten. Helemaal als ze van een bijzondere plek komen.

 5. Heel mooi dat roze, hou daar ook nog steeds van… Mooie kussens ook!

 6. Dat gestreepte kussentje is echt geweldig ๐Ÿ˜€

 7. Oe mooi bloempotje!
  en de kussens blijf ik ook zo mooi vinden!

 8. Ziet er super uit! Fijn thuis…

 9. Oe die Lenneke maakt hele mooie zaken en dat plantje is echt retro!
  Wat een geweldige lamp by the way!
  xoxox

 10. Ik heb het de laatste tijd ook nogal voor roze. Het potje is prachtig en wat een goed idee om een kussen te maken van een theedoek.

 11. Dat potje is mooi!
  En geen lampen in de lamp?

 12. Mooie bloempot, mooie kussens, mooie lamp, alles mooi ๐Ÿ™‚ !

 13. Fijne kleurtjes in je huis, en leuk idee om van een theedoek een kussen te maken. Zeker gezien er zoveel mooie bestaan waarmee het echt zonde is om af te drogen.
  Ps: die villa’s in Doel stonden vooraan als je het dorp binnen komt rijden aan die lange weg. Toen wij er waren kon je echt overal lekker binnen rondkijken, ik word dan helemaal wild van nieuwsgierigheid haha!

 14. Mooie foto’s en heerlijke kleuren bij elkaar. Ben helemaal fan van Lenneke. Heb er nog niets van. Maar vind het erg mooi!
  Groetjes

 15. fijn stekelig plantje in een stekelig potje. Jammer dat ik zo slecht met planten ben, bewerkelijk zo’n Aloe?

 16. Love your homemade pillows!! Pink is my favourite color of all! Understand your choice ๐Ÿ™‚

 17. Ohhhh supermooie foto’s en ik ben blij dat je nog steeds gelukkig samen bent met Harry!! ๐Ÿ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.