Lomo-saturday

On a rainy day like today, I think back to our Normandy-holiday with a little nostalgia. Very close to our holiday home, was a castle. I love castles, especially the not so crowded ones, that are not totally renovated yet.

Op een regenachtige dag als vandaag, denk ik met een beetje heimwee terug aan onze vakantie in Normandië. Dichtbij ons vakantiehuisje was een kasteel. Ik hou van kastelen. Vooral als ze niet te drukbezocht zijn en niet al te opgepoetst.

11 comments
 1. Tof, dat zwart-wit. Ga ik ook eens proberen met de Nikon FE. grappig ook die mensen (?) bovenin de toren op de laatste foto. Liefs!

 2. Ohh, zie ik jou nou ook op de middelste? Hoe grappig!

  1. Ja, haha! Was benieuwd of het op zou vallen. Ja dus. 😉

 3. Mooie herinnering en foto’s!

 4. Normandie is prachtig. Wij hebben 1,5 week daar rond gereden, jaren geleden hoor samen. Hoop gezien, elke dag een ander chambres hotes. Ook hele goede herinneringen.

 5. Ohhh ik zie een enige kasteeldame daar tussen de kantelen 😉 Heerlijk om terug te kijken op een mooie vakantie èn mooi kasteel!

 6. Mooie foto’s! Ik herken dat bloemetje op de bril overal, ook in een kasteel. 😉

 7. Wat een prachtige locatie en dito foto’s! Kan me voorstellen dat je daar met een gevoel van nostalgie aan terug denkt.

 8. Geweldig, zo’n vervallen kasteel. Hoop dat ze het niet gaan renoveren…

 9. Als kind las ik graag boeken over kastelen en stelde me altijd voor hoe het zou zijn er te leven. Daar ben ik nu niet meer nieuwsgierig naar maar het blijft toch wat bijzonders met die kastelen… Voelde je je prinses tussen de kantelen?

 10. Geweldige foto’s! Ik vind de sfeer van de foto’s erg tof.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.