Instagram + give-away

I love instagram. I really do. Seeing snapshots of the lives from so many people all around the world is great. And I also love showing my pictures with friends, family and instagrammers. Elvera has an instagram-feature on her blog called #instacorner and asked me to join. I was so honoured ofcourse I wanted to send in my pics! You can find my #instacorner here.

Do you love taking (instagram)pictures too? Blurb offered me a voucher (worth 30 euros) to give away to one of my readers. You can either choose a standard photo album, finally print your most gorgeous instagram-pictures or even print a blog book. It’s up to you! What you have to do to join: leave a comment below and tell me about your favorite picture. The give-away is open to international readers and you can join until the 10th of February.

Ik hou van instagram. Maar echt. Geweldig om snapshots te zien uit de levens van mensen overal ter wereld. En ik hou er ook van om mijn foto’s te delen van met vrienden, familie en instagrammers. Elvera heeft een instagram-rubriek op haar blog, #instacorner en ze vroeg me mee te doen. Wat een eer, natuurlijk stuurde ik mijn foto’s in! Je vindt mijn #instacorner hier.

Vind jij het ook leuk om foto’s te maken / te instagrammen? Blurb gaf me een voucher (ter waarde van 30 euro) om weg te geven aan een van mijn lezers. Je kan kiezen voor een standaard album, eindelijk je mooiste instagram-foto’s afdrukken of zelfs een blog boek maken. It’s up to you! Wat je moet doen om mee te doen: laat een comment achter onder deze post en vertel me wat je favoriete foto is. Je kan meedoen tot en met 10 februari.

30 comments
 1. oooo, jaaa!
  Ik loveeeeee instagram en hik al een tijd aan tegen het maken van een blurb insta of blogbook …

  nu snel naar jouw corner πŸ™‚

  xxx

 2. Ja jij hebt een fijne Instagram πŸ™‚ zulke mooie plaatjes en kleurtjes. En wat een leuke give away! Ik doe meeee! Ik vind het heel erg lastig om een favoriete foto te kiezen, maar eentje die meteen in mijn hoofd naar boven komt is er eentje die ik eigenlijk nog maar kort geleden heb gemaakt. Ik had net (na een hoop gedoe) mijn nieuwe camera en lens binnengekregen, wat echt als een soort mijlpaal in mijn freelance carriΓ¨re voelde. Om te testen schoot ik wat fotootjes in het ochtendlicht, waarvan ik er een bewaard heb: http://www.flickr.com/photos/37813814@N02/8358483727/. Het net-wakker-hoofd van mijn lievelingsjongen, het zachte licht, een van de eerste foto’s van mijn nieuwe camera – allemaal dingen die de foto heel dierbaar maken voor mij πŸ™‚

 3. Leuk! Ben nog niet zo lang op instagram maar het is idd heerlijk om de dagelijkse dingen om je heen te zien! Mijn favoriete foto’s zijn dan ook bijv de snoepjes op tafel of de lunch van die dag of de vrolijk vrijdag foto’s πŸ™‚ en zo lekker snel, gewoon fotootje maken en plaatsen! mooie eigenheid heb je in je foto’s!

 4. Oh doe heel graag mee aan je gave give away! Heb ook nog niet veel foto’s geplaatst, voorjaarsbolletjes, sushifeestje, sneeuw πŸ™‚ Dus ja die dus πŸ™‚

 5. Mijn alltime favo foto, is de foto van mijn lieve hamster Sokje, die gapend uit haar huisje komt. Lijkt net de leeuw van de MGM movie logo. http://mediaserver.pulse2.com/uploads/2012/08/mgm-logo.jpeg

  ps. super leuke winactie!

 6. ow ik ben (nog?) geen instagrammer. Niet omdat ik het niet mooi vind hoor!!!

 7. Oh ik doe graag mee!! Oma is al blijgemaakt met een Instagram Blurb-boek, wil er ook wel een voor mezelf maken πŸ˜‰

 8. oh wat leuk… en dan kiezen, zo moeilijk! Ik denk toch die ene van… of nee toch… moeilijk!

 9. oh wat een mooie foto’s en ja ga het even laten bezinken..ben af en toe met instagram bezig..vergeet het soms :-))

 10. Wat een goeie foto compilatie weer hierboven. Enne, leuk die give away. Ik vind instagram ook ontzettend leuk, dus zo’n boek kunnen maken lijkt me wel wat. Ik heb meerdere favoriete foto’s, alleen al door de herinneringen die er onlosmakelijk mee verbonden zijn. Maar de foto met paarden op het strand in de herfst staat toch wel ergens bovenaan mijn lijstje.

 11. Iris nogmaals superbedankt voor het meedoen aan de #instacorner… fantastisch om zulke geweldige foto’s op mijn blog te mogen hebben :-)) fijne week… liefs x

 12. waaauw geweldig! Mijn lievelingsfoto is met een mandarijntje op, getrokken door iemand die er echt wat van kan;-). Hangt mooi op in m’n huisje

 13. Leuk idee Iris, ik doe graag mee! Maar wil je weten wat ik jouw mooiste foto vind of die van mijzelf? Want ik vind jouw huisfoto’s altijd bijzonder sfeervol en bij mezelf geniet ik erg van een een foto van afgelopen zomer, bij het Blauwe Meer (staat ook ergens op mijn instagram) en de foto van Linnea’s wimpers kort daarna genomen. Heerlijk, zomer!

 14. En trouwens, ik ben al tijden op zoek naar hoe ik een boek kan maken van mijn blog: superbedankt voor deze link, dit wist ik nog niet.

 15. Ik ben bijna overal op het web te vinden. Maar blogs en Instagram volgen is 1 van mijn favoriete bezigheden. Als ik ’s avonds naar bed ga ga ik eerst nog alle fijne Instagram pics na, waaronder die van jou. Geeft me fijne inspiratie! Leuke give away. Vind mij op Instagram, http://instagram.com/cathy_vandenberg Mijn mooiste foto? Pfoe. Wat moeilijk. De mooiste pic mag jij kiezen πŸ˜€

 16. Damn! My phone somehow doesn’t like instagram πŸ™

 17. helaas ben ik misschien de einige (!) zonder instagram en zonder smartphone.
  een beetje jammer dat ik niet mee kan doen..en dat je het niet zonder een smartphone mag volgen.

  1. Jawel Sara, geen probleem: je kunt ook een gewoon fotoboek, of blogboek maken. Je favoriete foto hoeft niet van mij te zijn. πŸ˜‰

 18. Me too! Afgelopen vakantie vakantie bleef de slr in de tas en werd Berlijn vastgelegd in instagram. Voor het publiceren ben ik nog wat schijterig ivm copyright en privacy, hoewel dat met een blog natuurlijk exact hetzelfde is.. Die driehoek met voetjes springt er voor me uit, is het maskerades een geheim dat je wil delen :-)?

  1. Ja hoor! Ik gebruik de Afterglow app, voor die figuren, maar ook voor andere bewerkingen. Erg fijn vind ik!

 19. Maakproces moet er staan!

 20. Prachtige foto’s maak je!

 21. <3 Instagram! Mijn favoriete IG foto: http://instagram.com/p/Q2gXN1El04/ Lief paardje op een prachtige herfstdag. Bijzonder voor mij… omdat ik op die dag een hele belangrijke beslissing nam… op de fiets op weg naar huis πŸ™‚

 22. I love Instagram! Will go and have a look for you there now!!
  Kristina x

 23. Leuke giveaway! Wij hebben al eens magneten van instagram foto’s laten maken, voor onszelf en familie.

  Het beste aan instagram vind ik wel al die aardige/creatieve/inspirerende mensen die ik daardoor ontmoet heb! Met als bonus dat het ook nog eens leuk plaatjes kijken is.

  Mijn favoriete foto staat wel op instagram (daphne1979) maar is niet met de mobiel genomen. Het is die voor op onze trouwkaart met het hele gezin samen, met een achtergrond van lakens, kleding, lapjes etc. in de vorm van een landschap.

  We hebben enorm veel lol gehad met het schieten van dat plaatje, met de camera op een statief met een lijmklem aan een plafondbalk geklemd, een provisorische zelfontspanner van een knoop aan een touwtje en twee kleine kinderen die alleen maar een feestje wilden bouwen. Uiteindelijk was maar 1 foto gelukt maar wel met het juiste effect en ik moet altijd lachen als ik hem zie! πŸ™‚

 24. Cool! Ik doe graag mee hoor! Een van mijn favoriete instagrams is die van een bed vol ballonen in berlijn, toen ik daar was met m’n verjaardag. Krijg je trouwens ook voor jezelf een blurb boek? Want jouw foto’s kunnen er ook wel 1 gebruiken! πŸ™‚

 25. Wat een fijne giveaway, ik doe heel graag mee :)! Ik heb zo veel favoriete foto’s, lastig kiezen..
  Om deze moet ik altijd weer lachen http://www.flickr.com/photos/liefgeval/6112072446 maar
  deze polaroid http://www.flickr.com/photos/liefgeval/6291571603 blijft ook een favoriet.
  Ik hoop je snel een keer te zien, tijd om eens iets te plannen :).
  Liefs Nikki

 26. Leuk! Ik doe graag mee!

 27. Je hebt me overgehaald met deze post: ik ben gaan instagrammen. πŸ™‚ Geen idee waarom ik het niet eerder heb gedaan, of wacht, toch wel: het is heeeeeeel verslavend….. πŸ˜‰ Zoveel mooie foto’s te zien, iedere dag weer, i’m hooked. :-)))) En ik doe graag mee aan je give away!

 28. ik word soms helemaal blij van een heel mooi plaatje! en ik kan het niet laten om mee te dingen naar een mooi fotoboek! duimen! mijn mooiste foto? dat is moeilijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.