Kitchen

Every week we see progress in our kitchen. The floor has been coated: I love the colour. It still needs an extra layer of paint though. Next job is installing the kitchen cabinets, I am not sure when they will be ready, but I can’t wait!

Elke week zien we vooruitgang in de keuken. De vloer is gegoten: ik vind de kleur prachtig. Er moet nog wel een extra laagje lak overheen. De volgende klus is het installeren van de keukendeurtjes. Ik weet nog niet precies wanneer ze klaar zijn, maar ik kan niet wachten!

 

13 comments
 1. Wat mooi. En om maar met een clichΓ© te gooien: goed werk heeft tijd nodig. Succes met wachten πŸ˜‰

 2. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat! πŸ™‚

 3. wat een pracht
  die lamp!!!
  en de laatste foto
  ;^)))

  dag!

 4. Oh wat een mooie kleur zeg! Wauw! Na de prachtige badkamer tegels en deze mooie vloer ben ik extra benieuwd naar het geheel πŸ˜‰

 5. Wat een mooie kleur! Ik ben benieuwd hoe de hele keuken eruit komt te zien!

 6. Oeh oeh bijna klaar???
  Spannend , word mooi!!!

 7. Wat een mooie kleur. Ik ben benieuwd naar de rest!

 8. mooi! wat fijn he als je op sommige plekken om je heen kan kijken en alles naar je zin is!

 9. Geduld is een mooie deugd. Je wordt beloond met een prachtige keuken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.