Sunday

It’s a cold Easter in the Netherlands this year, so Yvonne’s Egg Cosy came in handy. But spring will come eventually, right?

Tomorrow is an extra Sunday and it’s well needed. That also means an extra day waiting for my Zalando-package though: they gave me the opportunity to order some goodies from their home-section. And there might be something in it for one of you too.

Het is een koude Pasen dit jaar, dus Yvonne’s Egg Cosy kwam goed van pas. Maar ooit komt de lente, toch?

Die extra vrije dag morgen is zeer welkom. Het betekent wel een extra dag wachten op de postbode voor mijn Zalando-pakketje: ze boden me de mogelijkheid om iets te bestellen uit hun selectie woon-artikelen. En in dat pakketje zit misschien ook wel iets voor een van jullie.

17 comments
 1. Leuk die appeltjes. FF anders

 2. Mooi, gezellige dagen Iris!
  En ben benieuwd naar je pakje 🙂

  Liefs!

 3. Appeltjes zijn heel erg leuk! Groetjes

 4. Ooit, zal de zon weer warm genoeg zijn voor teenslippers.. toch?! 😉
  Fijne 2e paasdag morgen, xx

 5. Misschien wist je het niet, maar Zalando schijnt heel slecht voor z’n werknemers te zijn… Verder een fijne Pasen gewenst!

  1. Dat klinkt niet goed, is het in het nieuws geweest? (Al vrees ik dat het helaas voor heel veel producten geldt waar wij gebruik van maken, zonder dat we het weten…)

   1. Heb het uit de krant o.a. hier http://www.nrc.nl/carriere/2013/02/26/zalando-verbetert-werkomstandigheden/, maar als je erop googelt vind je ook wel het e.e.a, mensen die niet mogen zitten enz.. Maar inderdaad, er is op zoveel fronten van alles mis, daarom dan maar zo veel mogelijk lokaal en eerlijk proberen te kopen van kleinschalige ondernemers.

    1. Dank voor je moeite, ik vond dat artikel ook via google. Vreemde berichten voor Europese bedrijven, maar zo te lezen is er inmiddels heel wat veranderd. Lokaal winkelen is inderdaad het beste devies!

 6. Ha, ik zit ook vol ongeduld te wachten op een pakketje van bol.com maar had er helemaal nog niet aan gedacht dat dat er maandag nog niet zou zijn. Jammer!

 7. Woei, spannend!
  Ik zit hier nu te typen en buiten schijnt de zon. Dat is toch al iets.

 8. looks really nice
  You know I never ordered from Zalando , guess I should have a look

 9. Ik kan het niet heel goed zien maar de groene vaas (?) waar de paastak in staat is onwijs mooi zeg!

 10. Wat een mooie zachte kleuren, Iris! Heb je het paas-decoreren, net als kerst-versieren, ook van je vader?

 11. Weeronline beloofd hogere temperaturen na deze week… Hopen dat daar ook wat zon bij zit, dan kunnen we het zowaar lente noemen 😉

 12. Hi! Wat ben je toch lekker bezig Iris, mooie foto’s weer en goed verwoord. Gisteren veel geklust of juist uitgerust? En, is je pakje vandaag gekomen? Fijne korte rest van de week gewenst.

 13. Ik hou van die tweede foto! Heerlijk! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.