Spoiled

I must admit I screamed a little when this package arrived (although the commercial bugs me big time). Zalando gave me the opportunity to choose something from their collection and I went for this beautiful thermos from Stelton and a Rie Elise Larsen tea towel. The thermos by Stelton was on my wishlist for a very long time, I think the design is gorgeous. I found one at a flea market a few weeks ago but my dad convinced me to passed it up, because we didn’t know whether it was broken or not. I regretted it sooo much, so I am extra happy to have one now.

And there was something in the package for you too! I have a Diamond tea towel by Rie Elise Larsen that I’m giving away to one of my readers. What you have to do to join is just leave a comment below. The give-away is open to international readers and you can join until the 22th of April.

Ik moet toegeven dat ik een beetje gilde toen dit pakketje werd bezorgd (ook al vind ik de reclame vreselijk). Zalando gaf me de mogelijkheid om iets uit hun collectie te bestellen en ik koos deze prachtige thermoskan Stelton en een Rie Elise Larsen theedoek. De thermoskan stond al eeuwen op mijn verlanglijstje, ik vind het zo’n mooi ontwerp. Ik vond er een paar weken geleden een op een rommelmarkt, maar liet me door mijn vader overtuigen dat hij kapot was (we wisten niet hoe de deksel werkte). Ik had SPIJT toen ik thuis kwam, SPIJT. Dus ik ben extra blij dat ik er nu wel een heb.

En nog mooier: er zat ook iets in het pakketje voor jullie! Er zat een Diamond theedoek van Rie Elise Larsen in die ik weggeef aan een van mijn lezers. Om mee te doen hoef je alleen maar een reactie onder deze post achter te laten. Je kan meedoen tot en met 22 april.

43 comments
 1. Leuke theedoek hoor, ik doe mee ๐Ÿ™‚

 2. Now I screamed! This towel is the prettiest, ever! So want to win this!!!

 3. Wat maakt Rie Elise Larsen toch prachtige frisse kleurige ontwerpen. Ik wilde al naar Zalando zappen (tja, dit soort reclame werkt bij mij veel te goed), maar zag toen je actie. Ga je de theedoek zelf niet vreselijk missen?

  http://www.redcherryrodekers.blogspot.nl

 4. Wat een prachtige theedoek! Ik wist helemaal niet dat ze dit soort dingen bij Zalando verkochten.. ๐Ÿ™‚

 5. Ik wist ook niet dat dit bij Zarlando te koop was! Die thermoskan staat ook al een hele tijd op mijn verlanglijst. Wat is ie mooi hรฉ!
  De theedoek vind ik ook heel mooi en doe daarom heel graag mee!

 6. o mooi! Ik wist niet dat ze ook dit soort moois bij die gillende toestand verkochten.
  Ik waag natuurlijk ook graag een gokje op de mooie theedoek ๐Ÿ™‚

 7. vorige week heeeeeeeel jou blog op 1 avond door gezwommen, wat een heerlijke smaak heb je! zelfs actief opzoek gegaan naar een setje zwaluwen van sass & belle om thuis ook zo een mooie display te maken ๐Ÿ˜‰

  dus natuurlijk ben ik ook in voor de giveaway!

  groetjes van een copycat ๐Ÿ˜€

 8. Hรฉja, die reclames zijn echt verschrrrrrrikkelijk!! Maar pakjes krijgen is natuurlijk altijd heel leuk ๐Ÿ™‚
  Ik waag ook m’n kans voor die theedoek, al lijkt hij me veel te mooi om de vaat mee af te drogen!

 9. Wat een mooie theedoek! Ik ben nu weer blij dat ik geen tv kijk, weet gelukkig niet over welke reclame je het hebt ๐Ÿ™‚

 10. Ik wist niet dat ze ook woonspullen verkopen. Die theedoek is in ieder geval erg tof. Ik doe graag mee.

 11. Mooie kan! Theedoeken zijn tegenwoordig zo mooi.

 12. En ook ik wist niet dat ze daar deze mooie spullen verkopen. Ik doe graag mee, de theedoek is echt prachtig ๐Ÿ™‚

 13. Wat leuk! Ik doe ook mee! En wat een geluk dat je de kan nu alsnog hebt ๐Ÿ˜‰

 14. Ondanks mijn hekel aan afwassen, wil ik best wel een theedoek zo mooi als deze winnen ๐Ÿ™‚ Dus ik waag een kansje!

 15. Gaaf!
  Ik droom van mooie theedoeken.
  Helaas, wij zijn zo’n prachtige theedoek niet waard.
  Theedoeken zien er bij ons na twee weken uit of ze al jaren als dweil worden gebruikt.
  Zo jammer!
  ๐Ÿ™

 16. Wow! Liefde op het eerste gezicht bestaat toch! โ™ฅ Ik doe mee!

 17. leuk!
  ik hou ook van deze termos,
  mijn ouders hebben al heel lang een rode,
  dus het makt mij aan hun denken. zaterdag ochten, met koffie, brood en kaas…

 18. de thermoskan lijkt een beetje op een vogel, vindt je niet? hihi. En de theedoek…zo mooi! Ik doe graag mee. Groetjes!

 19. Wat een mooie theedoek! Daar heb ik nog wel een haakje voor ;))))

  X

 20. Wat leuk dat je dan aan je lezers denkt! De theedoek zou een feestje zijn, wat is ie leuk! Geniet van je mooie nieuwe spullen en laat de thermoskan je lente versieren!

  Liefs es

 21. Prachtig tijdloos ontwerp, de kan. Mooi!

 22. Jouw post herinnerde me eraan dat ik ook zo’n mooie Stelton thermoskan heb die schandalig veel stof staat te vangen achterin de kast, tijd om hem een stukje naar voren te schuiven!
  En ik doe natuurlijk ook graag mee met je giveaway ๐Ÿ™‚
  groetjes

 23. such a pretty towel! and it would fit so good to my dark purple stelton – guess I would scream the same way you did…. * all the best julia

 24. Najaaa, ik dacht dat ze alleen maar stomme woonspullen bij zalando hadden! (vooralsnog wel…last time I checked ;)) Je kan nooit genoeg mooie theedoeken hebben, dus je raadt het al; ik doe graag mee!
  Gave thermos ook! En wat lief dat je de theedoek voor ons mee bestelde ๐Ÿ™‚

 25. Jaaa, ik vind ‘m ook mooi!

 26. Zalando van de schoenen? Die hebben blijkbaar meer in de aanbieding dan ik dacht

 27. Wat is ie mooi! Ik doe graag mee aan je give away Iris ๐Ÿ™‚

 28. Deze Rie Elise kan wel wat gezelschap gebruiken. Ik heb een Hay in gedachten, wit met neon geel. Een knappe set samen!

 29. I think I go a machting vintage sugar pot some where …

 30. Ik doe graag mee!!!
  de kan lijkt net een kuikentje ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€
  word er heel blij van!

 31. Very very nice!
  Wat leuk dat je wat mocht uitzoeken bij Zalando. Ik vind het echt een super fijne webwinkel. Die theedoek ik echt prachtig, dus ik doe graag mee!

 32. mooi theedoek ! ik doe zeker mee ! โ™ฅ

 33. Bij toeval op je blog gestuit en inmiddels een volger! En nu zoยดn leuke give away, ik doe graag mee!

 34. Yes please, count me in! And have a lovely week nice lady! x

 35. Ik wist niet dat Zalando ook dat soort dingen verkocht. Binnenkort dus toch eens een kijkje nemen, zeker met zo’n leuke frisse theedoek in het assortiment. Ik doe graag mee met de give-away!

 36. Prachtige foto’s Iris! En toch nog een happy end aan dit verhaal ;-D

 37. Grote spijt is zo naar Geniet van thee uit je nieuwe thermos. Ik wil graag meedoen.

 38. Fraai, ik doe graag mee!
  x Iris

 39. Ben ik nog op tijd? ๐Ÿ˜‰

  En tjemig, dan is het wel echt voorbestemd: die kan hoort gewoonweg bij jou in huis. En ik geef je gelijk in je liefde ervoor.

 40. Wel een beetje gepikt van Scholten & Baijngs maar ik ding graag mee ๐Ÿ˜‰

 41. Oooooh jammer!! Ik heb hem helemaal gemist!! Ik wist niet dat ze zulke mooie spullen verkochten bij Zalando!

 42. ik doe ook mee ๐Ÿ™‚ love your blog!

 43. Supermooie thermoskan inderdaad. Heb net exact dezelfde aangeschaft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.