Mariapaviljoen

Yesterday I had drinks at the Mariapaviljoen in Den Bosch, along with my T, Wendel and her T and a few other friends happened to be there too. The restaurant is situated in the old hospital in the city centre and opened about a week ago. Studio Boot is responsible for the design and interior. They used so many great hospital-attributes, it’s hilarious and gorgeous at the same time. Fun and inspiration on a Sunday afternoon.

Gister dronk ik wat bij Mariapaviljoen in Den Bosch, samen met mijn T, Wendel en haar T en een paar andere vrienden die er toevallig ook rondhingen. Het restaurant zit in het oude ziekenhuis in het centrum en is nu ruim een week open. Studio Boot is verantwoordelijk voor het design en de inrichting. Ze gebruikten zoveel gave ziekenhuisspullen, grappig en prachtig tegelijkertijd. Gezelligheid en inspiratie op de zondagmiddag.

20 comments
 1. Mooie foto’s Iris! Ik zag en hoorde er hier en daar al goede berichten over. Vroeger wat dit bij mij om de hoek, maar dat is al erg lang geleden 😉

 2. nice! als ik ooit in de buurt ben ga ik daar zeker eens langs.

 3. héél tof! vraagt om ‘spoedopname’
  oh, zo’n verrijdbaar kamerscherm…

 4. ziet er mooi en grappig uit!

 5. Oooo, wat bijzonder! Hopelijk zijn de kamerschermen gauw met uitsterven bedreigd. Ik heb nog gewerkt op meerpersoons-zalen waar er inderdaad zulke schermen tussen de bedden stonden. Niks privacy… En die brancard, geweldig.

  1. Hier staan ze leuk ja, maar in werking? Brrr…

 6. Oh zo gaaf. Ik hoorde gisteren van Anki al dat jullie er waren. Wij komen ook snel die kant uit om het met eigen ogen te zien!

  1. @mireille Jaaaa, goede reden voor een date!!

 7. Ooooow wat een gave plek! Zeker voor deze zuster! 😉

 8. Wat een bijzonder plek voor een drankje. Als ik ooit in de buurt ben breng ik zeker een bezoekje.

 9. Wat een geweldige plek! Moet gauw ook maar eens vriendin in Den Bosch opzoeken 🙂

 10. oh, dat ziet er heel leuk uit! die flamingo’s! <3

 11. Ziet er tof uit! Is het een tijdelijk iets of blijft dit? Was het eten lekker?

 12. Haha, al die T’s! Het was inderdaad echt gaaf daar.
  (@ mireille: goed plan! Doen!)

 13. Wat een mooie kleuren!

 14. This is an original and fun place for a drink! I hope you don’t have your drink on a drip 🙂

 15. Lijkt me een aparte ervaring, mocht ik eens in de buurt komen, dan ben ik zeker voornemens om er een kijkje te gaan nemen (en een hapje te eten uiteraard).

 16. […] Soul of a word | IXXI, photo by Enigheid | […]

 17. […] The John James Audubon famous flamingo print in two different ways … on real bathroom tiles for Farrow&Ball and below in ixxi tiles at the mariapaviljoen photographed by Iris Vank. […]

 18. […] vía: caracteri-elle, domino; enigheid; revistaad; habitissimo; smallable. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.