Home

The last couple of weeks were quite dusty in our house. So I went to the park, gathered a few little flowers (is that even allowed? I’m not sure, but they made me happy) and I put them in a cup out of the PVC series by Mauk Studio. I’ve seen a fair share of ugly pvc tubes in our time renovating, so I decided to buy some pretty ones as a gift to myself.

We’re waiting for a few things to complete the kitchen: I can’t wait. In the meantime my T. is working hard in the living room. We’ve decided where the electricity points for the lamps should be (quite a task!) and he’s been isolating the ceiling.

De afgelopen weken waren weer behoorlijk stoffig in ons huis. Dus ging ik wandelen in het park, plukte ik er wat bloemetjes (mag dat eigenlijk wel? Ik weet het niet, maar het maakte me wel erg blij) en ik zette ze in een kopje uit de PVC serie van Mauk Studio. Ik heb de laatste jaren verbouwen behoorlijk wat lelijke pvc-buizen voorbij zien komen, dus ik vond het tijd om mezelf een paar mooie exemplaren kado te doen.

We wachten nu op nog een paar onderdelen om de keuken compleet te maken: ik kan niet wachten. In de tussentijd werkt T. hard door in de woonkamer. We hebben besloten waar de lichtpunten moeten komen (lastig!) en hij is begonnen met het isoleren van de plafonds.

12 comments
 1. Je mag tegenwoordig niet zo veel meer, van mij mag het in elk geval.. bloemetjes plukken. Er zijn zoveel mensen die het toch niet zien en die paar in dat vaasje, dat vermeerderd zich wel weer.
  Spannend hoor een nieuwe keuken. Zo leuk! Straks koken in al dat nieuws… mooi.
  Fijne avond, X

 2. Leuk vaasje dat maakt het hele pvc gebeuren toch weer net wat leuker. Fijn dat jullie ook een begin hebben kunnen maken aan de woonkamer!

 3. oe gaaf vaasje joh, en mooi die eerste foto 🙂 ben zo benieuwd naar het resultaat van jullie huis!!

 4. Oh dat gaat echt prachtig worden bij jullie!!
  Leuk dat vaasje!

 5. Ben zo beniewd! Mooi dat vaasje en van mij mag het ook hoor plukken 🙂

 6. Ik vind het heel leuk je keukenverbouwing te volgen. Mag ik naar jouw blog verwijzen bij mijn #renovatie blogs? Zou ik heel leuk vinden. Misschien dat er nog meer bloggers in de verbouwing willen aanhaken? Hartelijke groet, Corine

 7. Ik pluk ook gewoon “overal” vandaan hoor, af en toe een paar bloemetjes uit het plantsoen of openbare struikjes kan best 😉 Supermooi dat pvc kopje. Haar grote vazen zijn ook super!

 8. Ach je mag zoveel niet en je had het verdiend 😉
  De bloemetjes hebben in ieder geval een erg mooi kopje gekregen..

  Alvast slaap lekker!!

 9. Leuk dat vaasje! Ik durf nooit zo goed bloemetjes te plukken, maar ik heb besloten dat ik een zakje zaadjes in het wild ga uitstrooien en dat mag ik dan natuurlijk plukken 😉

 10. het idee van marcha is leuk!
  (p.s ik pluk soms, stiekem…maar niet van beschermde…)
  liefs

 11. Nope Vank, that is not allowed. Didn’t you hear about the oude mevrouw die dat met heur kleinkinderen deed laatst en een boete kreeg van 140 (!) euro? So you know. But I really like the vase. Kisses from your BFF.

 12. Looks like its all coming along well with the renovations =D I almost bought a Mauk Studio last year at some design christmas pop up markets in Amsterdam, so lovely!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.