Immer Urlaub

Last friday I was invited to the opening party of Urlaub, an awesome illustration and concept store in Utrecht, initiated by talented and fun Ellen Vesters. The shop and workplace are full of inspiration, Ellen found a great selection of products from artists from all over the world. Ein supertolles Geschäft!

Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd voor het openingsfeestje van Urlaub, een geweldige illustratie en concept store in Utrecht, opgezet door leuke en getalenteerde Ellen Vesters. Winkel en werkplekken zijn volgepakt met inspiratie, Ellen vond een super selectie aan producten van kunstenaars van over de hele wereld. Ein supertolles Geschäft!

7 comments
 1. Hmm,daar moet ik dus een keer naar toe :-))

 2. I have to have a look there

 3. Jaah het was mooi he!

 4. dat ziet er fijn uit
  net als je huis!
  ondanks de stof ;^))

 5. wat een leuke foto’s!

 6. Weer helemaal blij met jouw foto’s :).

 7. Such cute colours! Love all these pastels. And your polka dotted shirt is amazing (and so is your pink bag). 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.