Options

Friday, Anki and I went for a spontaneous trip to Amsterdam. We came home late at night flooded with pretty purchases, fun and inspiration. I was blown away by the current display at Options, those tables are fantastic.

Vrijdag besloten Anki en ik om naar Amsterdam te gaan. We kwamen ’s avonds laat thuis, overladen met mooie aankopen, lol en inspiratie. Ik was ontzettend onder de indruk van de huidige inrichting van Options, die tafels zijn fantastisch.

14 comments
 1. Gaaf! Zag bij Anki ook al een hoop moois voorbij komen. Heerlijk zo’n onverwacht uitje!

 2. Het was zoooo fijn! <3

 3. Leuk! Heerlijke plaatjes!

 4. Mooi zeg! Heel inspirerend!

 5. Spontane tripjes zijn de beste! Gave tafel zeg, transparant, weerspiegelend met gekrast hout eronder?

 6. Jaaa, options! is fijn!
  Ik kan/wil niet in A’dam komen zonder daar ook even binnen te wippen.

  En ook fijn: onverwacht tijd samen met je beste vriendin. 🙂

 7. Oh daar moet ik ook weer eens heen! Ik vermijd het Damrak altijd zo veel mogelijk, dus kom er nooit zomaar langs 🙂

 8. LEUK!
  amsterdam, rotterdam, zeeland,
  IK MIS NEDERLAND!

 9. Ja dat zijn de beste uitjes! En Options vind ik ook erg gaaf.

 10. Leuk! Die spontane uitjes zijn het leukst! En Amsterdam is heerlijk, fijne foto’s!

 11. oeoeoe, echt 1 van mijn favoriete shops in de hoofdstad!

 12. I love that shop
  next time when you are in town we should have coffee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.