Lomo-saturday

A while ago I found a Canon Canonet QL 19 rangefinder at a fleamarket (for just 50 cents!). It is always an adventure to take analogue pictures, but trying out a new old camera is especially exciting. I couldn’t be more happy with the results!

Een tijd geleden vond ik een Canon Canonet QL 19 rangefinder camera op een rommelmarkt (50 cent!). Analoog fotograferen is altijd een avontuur, maar een nieuwe oude camera uitproberen is extra spannend. Ik ben zo blij met het resultaat!

For more lomo’s take a look at Anki‘s blog.

14 comments
 1. WAUW! ze zijn echt heel mooi. Gave kleuren zeg!

 2. mooie beelden!! wie doet er nu een fototoestel weg voor een halve euro!!

 3. Wat een gave beelden! Op een rommelmarkt voor 50 cent, wow wat gaaf.

 4. Wauw, die ik vind (op rommelmarkten dan) zijn altijd 50 euro, haha :). En ja, heel mooie resultaten! Ik heb net wat vervallen rolletjes volgeschoten (als je dat zo zegt) en ik ben enorm benieuwd naar het resultaat! Zo spannend altijd :).

 5. Die eerste is mooooi!

 6. Wauw, prachtig en heel ‘jij’!

 7. Geweldig, vooral die eerste foto!!

 8. Prachtig! (en lekker ijsje!!)

 9. Die kleuren van de tweede foto: zo mooi! Echte “frozen” love!

 10. Ik zie je lomo’s nu pas. En die eerste!!! Ik ben verliefd..

 11. such beautiful skies
  when i moved to the netherlands i was mesmerized by the sky, used to watch the sun set over the harbor in rotterdam from the the rooftop of our school and i thought of all those great painters and their use of light…

  oh engels?! na ja…

 12. Very impressive, I must try it some time… take the old analogue camera out of some box somewhere in the attic and have a go… Your photographs are so pretty!

 13. 50 cent! Daar ben ik even stil van. Wat een prachtig resultaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.