Souvenirs

What I love most about going on a holiday, is going to foreign thrift stores and interior design shops. So inspiring, especially in Scandinavia. I found the watering can and pink glass bowl thrifting in Sweden and I bought the plate and tray at Lagerhaus.

Talking about inspiration: I stumbled upon a few great video’s at Inspiration Point with Jonathan Adler a couple of days ago. I am a big fan of Jonathan Adler’s work, it’s so good, fun and clever. Be sure to check these video’s out, I think they’re phenomenal. Enjoy!

Waar ik het meest van houd op vakantie, is om naar buitenlandse kringlopen en interieurwinkels te gaan. Zo inspirerend, vooral in Scandinavië. Ik vond de gieter en het roze schaaltje in een Zweedse kringloop en kocht het bordje en het dienblad bij Lagerhaus.

Over inspiratie gesproken: een paar dagen geleden kwam ik geweldige filmpjes tegen op Inspiration Point with Jonathan Adler. Ik ben groot fan van zijn werk, het is zo mooi, grappig en slim. De video’s zijn echt de moeite waard, geniet ervan!

13 comments
 1. Oh wat een fijne spullen en kleuren!
  Die gieter! <3

 2. Ziet er allemaal mooi uit Iris

 3. Prachtige foto’s weer!! En die filmpjes zijn inderdaad inspirerend… We moeten niet zo ‘judgemental’ zijn over ons eigen werk. Helemaal waar, helaas moet ik dan wel een stemmetje zien te verbannen in mijn hoofd 😉 Ik ga eraan werken!
  xx

 4. en dat die lijntjes dan zo mooi doorlopen..

 5. Mooi Vankie! Prachtige souvenirs, prachtige foto’s!

 6. Dat schoteltje <3 !!
  Beetje off topic, maar…Team confetti heeft je genomineerd voor een liebster award!
  Voor meer info zie: http://www.teamconfetti.nl/week-doodle-38-liebster-award-editie/

 7. Oh, I so love your finds!

 8. Dat zijn de beste souvenirs (naast eetbare dingen 😉 ). Mooie foto’s ook, met doorlopende lijnen!

 9. Oo geweldig (en had ik nu al gezegd dat ik jullie huisje in Zweden echt helemaal de bom vind?)!

 10. Great finds! I too have several souvenirs, It’s a great way of remember a place you’ve been, occasion or person… Keep it up!

 11. Nice souvenirs! Keep on collecting! I’ve been collecting souvenirs every time we visit new places too, whenever I see them it makes me proud to remember where I’ve been.

 12. I love souvenirs from other places. Whenever my friends went out of town they never forget my souvenirs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.