Woonbeurs I

Today I was invited to blog from the Woonbeurs. I had a blast: I loved seeing all the interior design and meeting a lot of fun bloggers.

One of the most inspiring things at the Woonbeurs, are always the booths of the Dutch home and decor magazines. The pictures on top are from the house designed by 101 Woonideëen, it was fun and fresh. I always love their use of colour. The pictures in the middle are of the Eigen Huis & Interieur-house. They showed a lot of cacti (I don’t get tired of them), marble and pretty design items. The last pictures are taken in the VT Wonen-barn. The roof garden was amazing and they had a few artists showing their craft: this really gave their booth an extra dimension. All the houses were so unique and definitely worth a visit.

Vandaag was ik uitgenodigd om te bloggen vanaf de Woonbeurs. Ik had een geweldige dag: ik werd overspoeld door prachtig interieur-design en het was enorm gezellig om allerlei leuke bloggers te ontmoeten.

Een van de meest inspirerende dingen op de Woonbeurs zijn altijd de huizen ingericht door de woonbladen. De eerste foto’s zijn van het 101 Woonideëen– huis. Leuk en fris ingericht. Ik word altijd erg blij van hun kleurgebruik. De middelste foto’s zijn van het Eigen Huis & Interieur-huis. Daar zag je veel cactussen (die raak ik niet beu), marmer en mooie design items. De laatste foto’s zijn genomen in de VT Wonen-barn. De daktuin was gaaf en beneden lieten zij een aantal kunstenaars aan het werk die hun ambacht uitoefenenden: dat gaf een extra dimensie. Alle huizen waren zo uniek: de moeite van het bezoeken waard.

12 comments
 1. looks like a good day ..
  and nice to see that we liked different things

 2. Het was leuk he! Ik heb de woonbeurs gisteren bezocht, vond het geweldig!!

 3. Mooi! Krijg een goede indruk zo…

 4. Prachtige foto’s, dank je!

 5. ja leuk he, jammer dat ik geen hallo heb kunnen zeggen! Die daktuin was idd leuk!

 6. Dank voor het kijkje op de Woonbeurs! Goeie foto’s ook weer!
  xoxox

 7. Leuk om te zien en te lezen dat je zo genoten hebt! Ik vind het 101-huis prachtig, die kleurtjes… Echt heel mooi! X

 8. Leuk dat het macrame in zulke mooie kleuren terug komt ; heb ik ook veel gemaakt.

 9. Wauw, die bloempotten!

 10. Ik zie wel dat jij daar n hele gave dag hebt gehad. Mooi die donkere lampenkappen bij elkaar. We zijn ook nog op zoek…

 11. I do love all the colourful details, and the roof garden looks very interesting!

 12. Wat grappig die (bloem-)kolen! Ik zou willen dat ze bij mij ook zo perfect groeiden 😉 Ziet eruit als een heerlijke volle dag. En wat leuk dat ze ook iets “levends” deden d.m.v. die ambachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.