Woonbeurs II

And here is some more Woonbeurs-prettieness. Lamps Light Breeze by Alex de Witte, (from my hometown ‘s-Hertogenbosch!) and a textile installation by Lenneke Langenhuijsen and Brecht Duijf at the Textiellab-booth. The mute colourpallette, the softness of the wool and the hard lines combined were really impressive. As were the StoryTiles by Marga van Oers. Such a beautiful concept, old tiles with pretty pictures and a few bold colours. Another thing I immediately fell in love with was the Bead Mirror by Vroonland & Vaandrager. I really, really would love one hanging on my wall… The paper ball with the beautiful colours is from Like Stationery and the green Hang it all is by Vitra, of course.

If you would like to pay a visit yourself, the Woonbeurs is open untill next sunday, the 6th of October.

Ook vandaag nog wat Woonbeurs-moois. Lampen Light Breeze van Alex de Witte (uit mijn hometown ‘s-Hertogenbosch!) en een textiel-installatie van Lenneke Langenhuijsen van Brecht Duijf in de Textiellab-stand. Het zachte kleurenpalet, het aaibare van de wol gecombineerd met harde lijnen vond ik indrukwekkend. Net als de StoryTiles van Marga van Oers. Een mooi concept, oude tegels, mooie afbeeldingen met een paar pittige kleuren. Iets anders waar ik meteen verliefd op werd was de Bead Mirror van Vroonland & Vaandrager. Wat zou die mooi hangen in mijn huis… De papieren bal met de prachtige kleuren is van Like Stationery en de groene Hang it all is, natuurlijk, van Vitra.

Mocht je de Woonbeurs ook nog willen bezoeken, hij is geopend tot en met zondag 6 oktober.

11 comments
 1. Mooooooie foto’s!

 2. Enkel moois! <3
  Zaterdag mijn Groenvrije Vervolg *proest*

 3. Oeh, ik heb al zoveel mooie foto’s zien langskomen. Ik ga morgen en heb er onwijs veel zin in. Ik vind de StoryTiles echt prachtig, die ga ik morgen even bewonderen!

 4. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ik vond het ook echt de moeite waard en heb genoten van een dagje woonbeurs!

 5. Ik heb Flipje met rode kers gekocht van Story Tiles 🙂 ze zijn echt heel leuk (jammer genoeg erg duur), knap om tussen al die drukte deze mooie foto’s te maken!

 6. Mooie woonbeursfoto’s Iris! Die tégeltjes, prachtig en ik vind Flipje ook echt het grappigst.

 7. Prachtige dromerige foto van de storytelling tiles!

 8. Wat heb je toch een fijne kijk op de dingen. 😉

 9. Mooie fijne foto’s in die Woonbeursdrukte. Heb je nog wat moois gekocht?

 10. Mmmm en waarom wonen we ook alweer niet dichter bij Amsterdam? Pruilpruil… 😉

 11. The tiles really speak to my heart, so beautiful and lovely idea.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.