Lomo-saturday

We love our bikes.

These pictures are taken with my Canonet QL-19 and a regular 200 iso filmrole. I never edit my lomo-saturday pictures digitally.

Wij houden van onze fietsen.

Deze foto’s zijn genomen met mijn Canonet QL-19 en een normaal 200 iso rolletje. Ik pas mijn lomo-saturday foto’s niet digitaal aan.

For more lomo’s take a look at Anki‘s blog.

6 comments
  1. Zoals we van je gewend zijn weer prachtige foto’s, geweldig lijnenspel

  2. nice bike
    enjou your weekend

  3. Ik vind jouw fiets zo gaaf, hij doet me denken aan een fiets die vaak in ons portiek staat, een oude peugeot met wit zadel en witte handvaten, zelfde soort blauw en model. Ik heb tot nu toe de behoefte weten te onderdrukken er een briefje op te plakken met ‘ruilen?’ of ‘Als je deze fiets ooit weg doet, wil ik ‘m!’ :).

  4. Love the bike! Wil ik ook zo graag, maar met twee kinderstoeltjes en boodschappentassen niet zo handig

  5. Ze zijn gaaf! Kan me voorstellen dat je van ze houdt 🙂

  6. Mooie foto’s hoor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.