Flamingo

161013 flamingo 1

Sometimes I’m at a fleamarket or thrift store and I am not sure about buying something. I hate regretting to buy it at a later date, so most of the time I try to haggle and I take it home at a small price. The flamingo for example. Who needs a brass flamingo? And the book. Iris, are you really considering buying books for their cover? Well, yeah. And they are growing on me now.

Candle/candle holder

161013 flamingo 2

Soms sta ik op een vlooienmarkt of in een kringloop en twijfel ik enorm. Ik vind het vreselijk om naderhand spijt te hebben, dus meestal onderhandel ik wat en probeer ik het voor weinig geld mee te nemen. De flamingo bijvoorbeeld. Wat moet je nou met een messing flamingo? En het boek. Iris, koop je nou echt boeken voor hun kaft? Ja dus. En ik word steeds blijer van ze.

Kaars/kandelaar

161013 flamingo 3

13 comments
 1. En ik begrijp je volkomen! ๐Ÿ™‚

 2. Gewoon blijven doen, mijn huis staat vol met doosjes en boekjes. Elke keer denk ik weer: Juut, hoeveel boekjes kan je hebben. Nou… Nooit genoeg ๐Ÿ˜‰

 3. Mijn ouders hebben zo’n twee flamingo’s (in het goud) in onze woonkamer staan, trouwcadeau. Haha :).

 4. Da’s een mooie vogel!

 5. Ze combineren ook zo goed!

 6. Ik snap je helemaal. Maar nu, tijdens mijn zwangerschap (dit zal vast de befaamde nesteldrang zijn) wil ik mijn huis leeg. Dus nu doe ik soms met veel moeite dingen retour naar de kringloop. En koop er vervolgens toch andere dingen voor terug. Echt effect hebben doet het nog niet…

  1. Als mijn huis af is (รกls) ga ik ook veel terug brengen naar de kringloop, of weggeven. Maar ik vermoed dat ik ook nog best veel overhoud..

 7. Books purchased for their coverage? Ha,ha, so funny!!! ….but I think I could do the same! ๐Ÿ˜‰

 8. Oh wauw, die is mooi!

 9. that’s one cute flamingo!

 10. Ha, die flamingo is geweldig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.