Countertop

030114 Countertop 3

A few weeks ago I showed you our kitchen. I think the design of the cabinets is so pretty, but the countertop is really a showstopper. I love the color we choose, it seems a bit transparent and that is why the color seems to change when the light differs.

The countertop is made by Martijn Gerrits. He used Corian to recreate the shape of the original countertop. I think it turned out really well. As you can also see on my Instagram-feed, I can’t stop taking pictures of it.

030114 Countertop 2

Een paar weken geleden liet ik jullie onze keuken zien. Ik vind het design van de kastjes prachtig, maar het keukenblad is echt het sluitstuk van het ontwerp. Ik ben zo blij met de kleur due we gekozen hebben, het is een klein beetje transparent en ik denk dat dat de reden is dat de kleur lijkt te veranderen met een verschillende lichtinval.

Het blad is gemaakt door Martijn Gerrits. Hij gebruikte Corian om de vorm van het originele blad na te maken. Ik vind dat het prachtig is uitgepakt. Zoals je ook kunt zien aan mijn Instagram-feed, blijf ik het fotograferen.

030114 Countertop 1

12 comments
 1. Je keuken is ook prachtig!

 2. Echt zo’n prachtig maatwerk! En die kleur!!

 3. Het is echt ontzettend mooi… wat zul jij genieten!!! prachtig Iris…

 4. The blue of your countertop is really a good choice, the result is very nice.

 5. Zo’n keuken is het poetsen waard, prachtig zeg!!

 6. De keuken is ook freaking awesome! Ik ben eigenlijk elke keer weer onder de indruk van hoe goed die is.

 7. Jullie keuken is zoo gaaf! Prachtig blad, fantastische kleur!

 8. Wowow! Echt super mooi! Die kleuren zijn geweldig..

 9. Heel mooi, hebben de eerste woonlanden zich al gemeld:)?

 10. Woonbladen moet er staan!

 11. Wat grappig die lp (was even aan het teruglezen 🙂 ) is ook al jaren onderdeel van mijn kerstversiering, ooit voor een paar dubbies gekocht bij de kringloop, maar nog altijd favoriet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.