Last week

190114 week recap 1

190114 week recap 2

A recap of last week, in a few pictures. The living room is far from finished, but we are getting there. I love the dining room table in it’s future place. And I was thrilled to read the interview with Ellen Vesters in the latest issue of 101 Woonideeën.

The Hay Kaleido trays I bought in the sale at Design Lemonade, sometimes you need to spoil yourself. The pink vase is a Lenneke Wispelwey Pineapple Vase and the small white platter is an item from Maarten Baas‘ Haphazard Harmony collection, I bought it at the Noordbrabants Museum-shop.

190114 week recap 3

Een samenvatting van afgelopen week, in een paar foto’s. De woonkamer is nog verre van af, maar we komen wel in de buurt. Ik vind het zo gaaf om de eettafel al op zijn plek te hebben staan. En het was zo gaaf om het interview met Ellen Vesters te lezen in de laatste 101 Woonideeën.

De Hay Kaleido trays kocht ik in de sale bij Design Lemonade, soms moet je jezelf verwennen. De roze vaas is een Lenneke Wispelwey Pineapple Vase en het kleine witte bordje komt uit de Haphazard Harmony collectie van Maarten Baas, ik kocht hem in de museumwinkel van het Noordbrabants Museum.

190114 week recap 6

190114 week recap 4

7 comments
 1. Oh ik kan zo blij worden van dit soort mooie spullen. De Hay schaaltjes hebben we ook (in kleur), het vaasje van Lenneke staat nog op mijn wishlist 😉

 2. Mooi die Kaleido’s! En wat zijn dat nou voor leuke vlakken op je tafel. Zelf gedaan of zo gekocht?

  1. Zelf gedaan! Het is het inklapbare middenstuk, dus als ik een simpele witte tafel wil, klap ik hem in. 😉

 3. Mooi mooi mooi! de kaleido trays, het vaasje, de kleuren op je foto’s zijn prachtig!

 4. Wauw wat een prachtige spullen! Een vaasje van Lenneke Wispeley staat ook op mijn wishlist, zo mooi.

 5. Prachtige foto’s, Iris! Ik vind vooral de kleuren zo mooi. En wat heeft Schurk (?) toch een grappig puntje aan zijn staart 😉 Ga nu gauw het interview met Ellen lezen, ben benieuwd.

 6. Jeetje… teveel eer :).
  En toch ontzettend leuk te lezen dat je het een gaaf interview vond.
  Je bent een lieverd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.