Treasure hunting

270114 thrift finds 1

I just love thrift stores, it feels like going on a treasure hunt. Because I know I am a hoarder I don’t immediately buy everything I like. The mint pan for example, I left it on the shelve. Stupid because I love how it fits in my kitchen.

The latest of my crushes is marble. I loved it as a kid, so I embraced this marble trend. My sweet sister knows about my collection and found me this pretty vase. I love how marble combines with practically everything.

270114 thrift finds 2

270114 thrift finds 3

Ik hou enorm van kringlopen, het voelt als schatzoeken. Omdat ik weet dat ik nogal een verzamelaar ben, koop ik niet meer meteen alles wat ik leuk vind. De mintgroene pan bijvoorbeeld. Ik liet hem op de plank staan. Stom, want hij blijkt prachtig in mijn keuken.

Mijn laatste crush is marmer. Ik hield er al van als kind, dus ik omarmde de marmertrend. Mijn zusje wist dat en vond een prachtige vaas voor me. Marmer combineert zo mooi, het past bijna overal bij.

270114 thrift finds 4

6 comments
  1. Pfff, nog tips voor het niet kopen??? 😉 Wij hadden vroeger ook van die marmeren wachinelichthouders!

  2. Jaaaaaa…brings back memories ^-^

  3. Iedere keer als ik iets van marmer zie, moet ik aan jou denken. Ik ken je dan wel niet persoonlijk, maar ik associeer marmer echt met Enigheid 😉

  4. Nu ben ik wel benieuwd hoe die pan dan toch in je gootsteen terecht is gekomen…? 😉

    1. Wendel overtuigde me om terug te gaan. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.