My crush on Tom

180214 My crush on Tom 1

I am in love with Tom. I love practically every Tom Dixon design. I bought one of his copper lamps ages ago and can’t wait to give it a nice place in my living room. When I saw this candle holder from the etch collection, I fell in love once more, but thought it was way too expensive. I waited too long and it almost got sold out. But thanks to some leftover birthday money, I ordered it. Why is it so hard to give yourself a present once in a while?

The candle (that isn’t a candle), the bird and bowl, I bought at a fleamarket trip, last sunday. I like my gold.

180214 my crush on Tom 2 2

180214 my crush on Tom 3

Ik ben verliefd op Tom. Ik hou van praktisch al het design dat uit de stal van Tom Dixon komt. Eeuwen geleden, voor de kopertrend, kocht ik een van zijn koperen lampen en ik kan niet wachten om hem een plekje te geven in mijn woonkamer. Toen ik deze waxinelichthouder uit de etch collectie zag, viel ik weer in katzwijm, maar ik vond hem veel te duur. Ik wachtte te lang waardoor hij bijna overal uitverkocht was. Dankzij wat overgebleven verjaardagsgeld kocht ik hem uiteindelijk toch. Waarom is het toch zo moeilijk om jezelf af en toe een cadeautje te geven?

De kaars (die geen kaars is), de vogel en het schaaltje kocht ik afgelopen zondag op een rommelmarkt. I like my gold.

180214 my crush on Tom 4

5 comments
  1. Oh yes, Tom. *sigh* Love the lamps…They are still on my wish list 🙂

  2. Ohh.. vooral de copper shade <3

  3. Ah zo mooi! Heerlijk, een cadeautje voor jezelf 🙂

  4. Nog nooit van gehoord! Ik vind de foto’s wel mooi dus dat gaan we dan maar even googlen 😉 Bedankt voor de tip! Altijd leuk om nieuwe ontwerpers te ontdekken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.