Photo shoot

Living room at Iris Vank, with Kartell chair, Not Knot pillow, Klaas Kuiken and IkeaPS vase. By Enigheid.

A few weeks ago my friends Anki and Casper asked me whether I was interested in working with them and a client on an advertising campaign. They wanted to shoot some pictures at my home, using my belongings. Of course I said yes! We’ve painted the floor (it needs some more coats of paint, but it’s a start), painted skirting boards, mounted some power points and I gathered way too much stuff. In the end the photographer used big white sheets, so our hard work was all for nothing. Ah well!

You can see a behind the scenes picture at my instagram feed and the end result will be online next fall. I will be sure to let you know when it airs!

Living room at Iris Vank, with pillows by Hay, Studio Meez and Depapea. By Enigheid.

Living room at Iris Vank, with pillows by Hay, Studio Meez and Depapea. By Enigheid.

Een paar weken geleden vroegen Anki en Casper me of ik met hen en een klant wilde werken aan een nieuwe reclame-campagne. Ze wilden wat foto’s schieten bij mij in huis, van mijn spullen. Natuurlijk deed ik mee! We hebben van tevoren de vloer geschilderd (er moeten nog wat lagen op, maar het is een begin), schilderden wat plinten, monteerden stopcontacten en ik verzamelde veel teveel spullen om mee te stylen. De fotograaf bleek een groot wit laken te gebruiken, dus ons harde werk bleek voor niets. Maar ach!

Op mijn instagram feed zie je een achter-de-schermen-foto en het eindresultaat zal online komen in het najaar. Ik laat het jullie zeker weten!

Living room at Iris Vank, with Kartell chair, Not Knot pillow, Klaas Kuiken and IkeaPS vase. By Enigheid.

10 comments
 1. cool cool cool cool cool!!

 2. De 18 de juli komen ze langs hier, ik was een beetje nerveus voor de witte muur, goed om te lezen dat dit snel opgelost is. 😉

  1. Ja joh, maak je geen zorgen. 😉 Het was leuk om te doen!

 3. erg gaaf! Ik ben benieuwd naar het resultaat

 4. Heel benieuwd, wordt vast prachtig!

 5. Oh wat mooi! Ze komen hier ook volgende week…ik vind het spannend. Ze gaan bij ons buiten foto’s maken best lastig met wit aangezien we zwarte muren hebben haha. Ik ben heel benieuwd.

 6. Leuk! Mooie setting. Ben benieuwd hoe het er hier uit gaat zien 😉

 7. Wow, ziet er echt heel mooi dreamy uit! Benieuwd naar het resultaat..

 8. Oh wat komt het er bij jullie mooi uit te zien zeg! En spannend zo’n shoot, een heleboel werk, maar vast met een prachtig resultaat. Gave plant ook in je laaste foto! Eet die ook vlees?

  1. Ja, hij vangt vliegjes. Ik vind dat wel cool, sadist dat ik ben. Ik kocht hem bij Ikea!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.