ixxi

ixxi in the bath room of Iris Vank / enigheid. Analogue picture of blossom trees and some added triangles.

ixxi in the bath room of Iris Vank / enigheid. Analogue picture of blossom trees and some added triangles.

A while ago ixxi contacted me and asked me if I was interested in doing a review of one of their products for my blog. I love their products and style so I said yes, but it turned out to be very difficult to choose a subject. I mean, when you can do whatever you like, choices can be overwhelming for a perfectionist like me. In the end I decided to make one for the bath room, because an ixxi is made of synthetic paper and can be hung in a damp space. I choose a analogue picture from the ones I made from blossom trees this spring. I didn’t want a simple picture, because I wanted to enhance the shape of the square tiles, so I’ve added some triangles.

Uploading the picture was pretty easy (except for the fact that I wanted to align the triangles to the squares, but when I worked out how it was possible, it went fine) and I was amazed at how fast they could print and deliver it. Placing it on the wall was a piece of cake. I am really happy how it turned out and want to thank the nice people at ixxi for letting me discover their product!

ixxi in the bath room of Iris Vank / enigheid. Analogue picture of blossom trees and some added triangles.

ixxi in the bath room of Iris Vank / enigheid. Analogue picture of blossom trees and some added triangles.

Een tijd geleden vroeg ixxi me of ik een review wilde doen van een van hun producten voor mijn blog. Ik hou van hun producten en stijl dus zei meteen ja, maar het bleek toch lastig om te kiezen wΓ‘t ik nou wilde. Je bent een perfectionist of je bent het niet. Uiteindelijk besloot ik de ixxi te maken voor de badkamer, omdat hij is gemaakt van synthetisch papier en dus prima in een vochtige ruimte kan hangen. Ik koos een analoge foto die ik afgelopen lente maakte van bloesem bomen. Ik wilde geen simpele afbeelding, want ik wilde de vierkante vorm van de tegels benadrukken en voegde driehoeken toe.

Het uploaden van de foto’s ging erg makkelijk (behalve dan dat ik de driehoeken precies gelijk wilde krijgen met de tegeltjes, maar toen ik eenmaal door had hoe ik dat doen moest, was het zo gebeurd) en ik was verbaasd hoe snel ze het geprint en bij mij afgeleverd hadden. Ophangen was helemaal een makkie. Ik ben erg blij met het eindresultaat en wil de lieve mensen van ixxi heel erg bedanken voor het feit dat ik hun product mocht ontdekken!

ixxi in the bath room of Iris Vank / enigheid. Analogue picture of blossom trees and some added triangles.

ixxi in the bath room of Iris Vank / enigheid. Analogue picture of blossom trees and some added triangles.

15 comments
 1. Wat mooi! En wat slim om Ixxi’s in je badkamer te hangen omdat ze vochtbestendig zijn. Het ziet er echt mooi strak & fris uit <3

 2. top! en wat heb je toch een goed gevoel voor kleur!

 3. Ik wist niet dat badkamers ook mooi konden zijn, maar nu wel! πŸ™‚

 4. Het is weer super mooi geworden , Iris
  Als je ooit ander werk moet zoeken , kun je hierin verder ☺️

 5. Mooi! Hij hangt daar goed ook.

 6. Wow Iris wat is dat prachtig geworden! (de IXXI maar sowieso de hele ruimte)

 7. Prachtig IXXI, wat hebben jullie een gave badkamer. Die kleuren, alles bij elkaar staat zo mooi!

 8. Gave IXXI… mooie kleuren… en een schitterende badkamer!

 9. Perfectie, wauw, wat een badkamer <3

 10. Supergaaf!! Zoveel origineler om zelf iets te maken.. LEUK!

 11. Echt heel heel prachtig en ontzettend Iris!

 12. Wauw! Deze had ik gemist…te gek zeg!

 13. Het is echt prachtig, met name inderdaad door het toevoegen van die driehoeken en de kleur van je badkamer. Wanneer sta jij in de vtwonen?? πŸ™‚

 14. Oh wauw…. jouw badkamer!! Heel erg mooi gedaan het ixxi kunstwerk!

 15. Wauw wat mooi! Is het mogelijk om jouw foto te gebruiken/ krijgen of is hij alleen voor eigen gebruik? Ik dacht dat hij van IXXI was maar ze verwijzen naar jou, hij is super mooi en past perfect bij onze badkamer, vandaar deze ‘ongewone’ vraag:-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.