Woonbeurs I

Woonbeurs 101Woonideeën | Enigheid

Woonbeurs | Enigheid

Today I am blogging at the Woonbeurs with a lot of other cool bloggers, like Zilverblauw, Planet Fur, Femkeido, Interiorater, Beeldsteil, Yvestown, Binti Home, Vosges Paris, Urban Moms, Elv’s, Accessorize your Home, Bureau Knipoog, Suus Loves and House of C, hosted by the amazing Kirsten. What a treat!!

The first and third picture I made at the fantastic 101Woonideeën house. The lamps are from Pepe Heykoop, the swallows are from StudiodeWinkel and the last picture I took in the Ariadne at Home house.

Woonbeurs StudioDeWinkel | Enigheid

Vandaag blog ik op de Woonbeurs met heel veel coole bloggers, als Zilverblauw, Planet Fur, Femkeido, Interiorater, Beeldsteil, Yvestown, Binti Home, Vosges Paris, Urban Moms, Elv’s, Accessorize your Home, Bureau Knipoog, Suus Loves en House of C, georganiseerd door de fantastische Kirsten. Wat een feest!!

De eerste en derde foto maakte ik in het fantastische 101Woonideeën huis. De lampen zijn van Pepe Heykoop, de zwaluwen van StudiodeWinkel en de laatste foto komt uit het Ariadne at Home huis.

Woonbeurs 101Woonideeën | Enigheid

Woonbeurs Ariadne at Home | Enigheid

8 comments
  1. Wauw! Ik zou ook zo graag heen gaan! Lijkt me echt gaaf!

  2. Wauw, erg mooi wederom. Ik val in herhaling.

  3. Wat een mooie serie foto’s! Ik ga morgen een kijkje nemen, vandaag kon ik helaas niet.

  4. Super foto’s weer!!
    Xx

  5. […] tot en met aanstaande zondag. Geen tijd maar wil je wel meer zien? Kijk dan eens bij Zilverblauw, Enigheid (in haar verslag ook alle andere Woonbeurs bloggers) of hou Kirsten in de gaten, zij maakt een […]

  6. Wat een leuke foto’s… zalig dat je er zo’n mooie details uit pikt!

  7. PRACHTIG

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.