Qazqa

Qazqa ball pendant lamp | Enigheid
Qazqa ball pendant lamp | Enigheid

A few months ago I worked together with Anki from Zilverblauw on an advertising campaign for lighting brand Qazqa. Doing this shoot was amazing (you all know about my soft spot for lamps – pun intended). I was asked to choose some interior items that describe me best and to choose my favourite lamp from their collection. Clean and bold shapes fit me best so I choose the Pendant Lamp ball 50. I never imagined 50 centimeters in diameter would be this HUGE but I love it when a lamp makes a statement. Have a look at the Qazqa-website to check out the result of the styling shoot we did.

The lamp is hanging in our attic now and it is the perfect spot for it. It is pretty big but the space can take it and it gives a soft light to the room. It feels like having the moon inside of my home.

Qazqa ball pendant lamp | Enigheid

Een paar maanden geleden werkte ik met Anki van Zilverblauw aan een reclamecampagne voor lampenmerk Qazqa. Het was erg leuk om deze shoot te doen (jullie kennen mijn zwakte voor lampen..). Ik ben gevraagd een aantal interieurobjecten te groeperen die mij het beste omschrijven en mocht mijn favoriete lamp uit de collectie kiezen. Strakke en krachtige vormen passen het best bij mij en daarom koos ik de Pendant Lamp ball 50. Ik had nooit bedacht dat een diameter van 50 centimeter zo ENORM zou zijn maar ik hou ervan als een lamp een statement maakt. Kijk op de Qazqa-website om het resultaat van de styling shoot die we deden te zien.

De lamp hangt nu op onze zolder en dat is een perfecte plaats. Hij is behoorlijk groot maar deze ruimte kan dat prima hebben (we hebben een flinke nok) en de lamp geeft een mooi zacht schijnsel. Het voelt alsof de maan nu bij mij binnen hangt.

Qazqa ball pendant lamp | Enigheid
Qazqa ball pendant lamp | Enigheid

9 comments
 1. mooi, MOOI!!!
  Patrice A.

 2. Wat een mooie foto’s en wat een toffe lampen!

 3. Oh wat hangt die lamp mooi daar. Het lijkt bijna alsof je de maan in huis hebt. Heel cool!

 4. Wat gaaf Vank, ik vind die foto’s op die site ook heel gaaf. Mooie bloggerssamenwerking, daar moeten er meer van komen!

 5. Pff wat hangt die lamp weer prachtig! En ik zie al helemaal voor me hoe je naar die lamp keek, vast net als bij de tour toen we die Philips lamp zagen 😉

  1. Hahaha Karlijn, ik moet hardop om je lachen!

   1. Hahaha… ik lach mee 😉 kan het me levendig voorstellen! Fijne dag, Dina

 6. Ohhhh wat een prachtige MAAN!! Ik hou van oversized, het heeft zoveel meer impact dan een kleine bol. En wat een gave bloggers serie op de site van Qazqa met allemaal verschillende stijlen. “Quite” cool 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.