Rotterdam

Rotterdam CitizenM | Enigheid

Rotterdam CitizenM | Enigheid

Rotterdam CitizenM | Enigheid

My blog brings me to places I am not likely to visit. CitizenM invited me to visit the IFFR and spend a night in one of their rooms. What better way to spoil a blogger? So I dragged my love along, we saw a fantastic movie and took our bikes to explore Rotterdam.

The hotel is situated perfectly in the city centre. Close to shops (I love Monki and Weekday) and opposite to the Markthal. We took our bikes so we were able to cover more ground and went to &designshop and Elle Aime on the one side of the city and the Fenix Loodsen (with an impressive art show) on the other. We love Rotterdam!

Rotterdam CitizenM | Enigheid

Rotterdam CitizenM | Enigheid

Rotterdam CitizenM | Enigheid

Mijn blog brengt me op plekken waar ik normaliter niet snel kom. CitizenM nodigde me uit om het IFFR te bezoeken en om een nacht te blijven slapen. Beter dan dat kun je een blogger niet verwennen hoor. Dus ik sleepte mijn lief mee, we zagen een geweldige film en sprongen op onze fiets om Rotterdam te ontdekken.

Het hotel ligt middenin de stad. Dichtbij de grote winkelstraat (ik hou van Monki en Weekday) en tegenover de Markthal. We namen de fiets om ook wat dingen te zien die verder uit de buurt lagen en bezochten &designshop en Elle Aime aan de ene kant van de stad en de Fenix Loodsen (met een indrukwekkende kunsttentoonstelling) aan de andere. Wij houden van Rotterdam!

Rotterdam CitizenM | Enigheid

Rotterdam CitizenM | Enigheid

Rotterdam CitizenM | Enigheid

6 comments
 1. He leuk! Ik ga van het weekend naar Rotterdam, oa voor ART Rotterdam. We gaan nog op zoek naar een slaapplaats, dus zal eens kijken ;).

 2. Waw Iris. Wat n fantastische foto’s weer.

 3. What a wonderful post Iris! Lovely images.

 4. Iedere keer als ik in Rotterdam kom, vind ik de stad een stukje leuker.
  Nu ik je foto’s zie, krijg ik meteen zin om op de trein te springen!
  (:

 5. Wat een geweldig hotel! nooit van gehoord maar zo te zien is het een aanrader 🙂 Wat leuk zeg dat je naar het filmfestival bent geweest.

 6. hoe kan ik dit nou hebben missen
  Rotterdam! m’n stad!!
  of heb ik via facebook gereageerd??
  maakt niet uit
  mijn hart maakte een sprongetje
  door jouw mooie foto’s
  dank!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.