DDW I

DDW Orchids Mo Man Tai Willemijn de Wit | Enigheid
DDW Orchids Mo Man Tai Willemijn de Wit | Enigheid
DDW Orchids Mo Man Tai Willemijn de Wit | Enigheid

Last week was my favorite week of the year: the Dutch Design Week. The last couple of years I used to visit DDW several days, but this year my pregnant belly prohibited it. That was a bit hard for a design-addict like me, but thankfully I got to go one day anyway. The following days I will show you the things that gave me inspiration and goosebumps.

1-3 | Orchids by Mo Man Tai and Willemijn de Wit
4 | Anarchy vase by Maarten Baas and Conversation Piece by Kiki van Eijk
5-6 | Jagged Reflection mirrors by Lucas & Lucas (yes, that’s my belly in the background!)
7 | Registered Copyright Anarchy by Lucas & Lucas
8-11 | Witness Change by Ecco Leather

DDW London calling Maarten Baas Kiki van Eijk | Enigheid
DDW London Calling Lucas & Lucas | Enigheid
DDW London Calling Lucas & Lucas | Enigheid
DDW London Calling Lucas & Lucas | Enigheid

Afgelopen week was mijn favoriete week van het jaar: de Dutch Design Week. De afgelopen jaren bezocht ik de DDW meerdere dagen, maar dit jaar stak mijn zwangere buik daar een stokje voor. Best lastig voor een design-fan als ik, maar gelukkig lukte het me wel om een dag te gaan. De komende dagen deel ik op mijn blog alle exposities en objecten die me inspireerden en waar ik kippenvel van kreeg.

1-3 | Orchids van Mo Man Tai en Willemijn de Wit
4 | Anarchy vase van Maarten Baas en Conversation Piece van Kiki van Eijk

5-6 | Jagged Reflection mirrors van Lucas & Lucas (yep, op de achtergrond mijn buik!)
7 | Registered Copyright Anarchy van Lucas & Lucas
8-11 | Witness Change door Ecco Leather

DDW Witness Change Ecco Leather | Enigheid
DDW Witness Change Ecco Leather | Enigheid
DDW Witness Change Ecco Leather | Enigheid

2 comments
  1. Ik geloof dat jouw enthousiasme nóg leuker is dan dan DDW zelf! 😉 <3

  2. Gossie, hebben we iets aan gemist dus. Mooi hoor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.